Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Speriată, o femeie din Iaşi s-a aruncat în fântână când a văzut poliţiştii la poartă. De fapt, ei veniseră s-o ajute (Video)

Gest incredibil al unei femei din Iaşi, îngrozită la vederea poliţiştilor la poartă.

de Redactia Observator

la 26.03.2018 , 12:41

Speriată, o femeie din Iaşi s-a aruncat în fântână când a văzut poliţiştii la poartă. De fapt, ei veniseră s-o ajute

Gest incredibil al unei femei din Iaşi, îngrozită la vederea poliţiştilor la poartă.

Femeia nu avea de unde să ştie că poliţiştii veniseră s-o ajute, aşa că a presupus că va păţi ceva din cauza datoriilor pe care le are şi a făcut un gest total imprevizibil.

S-a aruncat în fântâna din curtea casei, fără să stea prea mult timp pe gânduri.

Articolul continuă după reclamă

Oamenii legii au intervenit, fiind solicitat ajutorul echipajelor de intervenţie, care au scos-o pe femeie din fântână, au resuscitat-o şi au transportat-o de urgenţă la spital.

Motivul pentru care a făcut acest gest necugetat se pare că este situaţia socială foarte precară, femeia fiind ajutată în repetate rânduri de primăria Ciurea.

Echipajul de poliţie venise să o întrebe dacă totul este în regulă, femeia având şi o fată cu probleme medicale. Vezi video pe Facebook 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Speriată, o femeie din Iaşi s-a aruncat în fântână când a văzut poliţiştii la poartă. De fapt, ei veniseră s-o ajute (Video)