Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Spitalul Județean Deva a intrat în carantină, cinci medici sunt infectați cu coronavirus

Spitalul Județean de Urgență Deva intră în carantină 14 zile, după ce mai multe cadre medicale au fost depistate pozitiv la coronavirus. 

de Veronica Micu

la 30.03.2020 , 09:31

Spitalul Județean Deva a intrat în carantină Spitalul Județean Deva a intrat în carantină, cinci medici sunt infectați cu coronavirus - Glasul Hunedoarei
  • Spitalul Județean de Urgență Deva intră în carantină 14 zile.
  • Cinci medici, testați pozitiv la coronavirus.

Spitalul Județean de Urgență Deva intră în carantină 14 zile, după ce mai multe cadre medicale au fost depistate pozitiv la coronavirus. 

Potrivit Antena 3, este vorba despre trei medici de pe secția Oncologie, unul de pe ATI, dar și despre șeful secției de Boli Interne.

Secţia de Pneumologie a Spitalului Judeţean Deva a fost închisă săptămâna trecută pentru dezinfecţie, după ce un pacient a fost depistat pozitiv cu coronavirus, iar 14 cadre medicale au intrat în izolare la domiciliu.

Articolul continuă după reclamă

Spitalul Județean de Urgență Deva este al treilea spital din România care intră în carantină, după Spitalul "Dimitrie Gerota" din București și  Spitalul de Urgențe din Suceava.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Spitalul Județean Deva a intrat în carantină, cinci medici sunt infectați cu coronavirus