Antena Meniu Search
x

"Splash! Vedete la apa", show-ul verii de la Antena 1, se pregateste de debut!

„Splash! Vedete la apa", show-ul verii de la Antena 1! Cea mai spectaculoasa emisiune estivala va fi difuzata din 7 iulie. Peste 30 de staruri autohtone vor trebui sa uimeasca juriul si sa obtina note cat mai mari in urma sariturilor in apa efectuate de la inaltimi ametitoare.

Vezi și

Show-ul este prezentat de Pepe, care are pe post de asistente doua frumuseti autohtone: Roxana Ionescu si Roxana Vancea, iar juriul emisiunii este format din Anda Adam, Daniel Buzdugan si Catalin Preda, multiplu campion la sarituri in apa.

Daca Anda Adam si Daniel Buzdugan sunt oameni de media cu o cariera de succes, Catalin Preda aduce show-ului experienta sa extraordinara ca sportiv. De sase ori campion national la seniori, la sarituri in apa, si de cinci ori la juniori, campion balcanic in 2005 si 2006, Catalin se poate mandri la doar 22 de ani cu experienta de viata a unui senior si realizari cat pentru doua vieti. El este si student la Jurnalism al Universitatii din Coventry, astfel ca oferta Antenei 1 a venit ca o manusa pentru planurile pe care si le face Catalin si imbina cele doua mari pasiuni ale vietii lui, sportul si media.

Show-ul a avut audiente mari in toate tarile in care a fost difuzat, nu doar datorita divertismentului asigurat, ci si a pericolului la care se expun vedetele participante. "Orice aptitudine, nedublata de curaj, ramane intr-un con de umbra. Tocmai de aceea, fascinatia si magnetismul acestui show, pe care il propunem in vara, sunt bazate in primul rand pe curajul unor artisti si sportivi, care vor sa-si depaseasca limitele. Sunt convinsa ca va vor surprinde!", declara Augusta Lazarov, Head of Entertainment Antena Group.

Concurentii primei emisii sunt: Dana Savuica, Jean de la Craiova, Dj Wanda, Sonny Flame, Tavi Colen, Ozana Barabancea, Marius Novanc, Daniela Crudu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Splash! Vedete la apa", show-ul verii de la Antena 1, se pregateste de debut!