Antena Meniu Search
x

Video Sport şi distracţie în familie, la Timişoara. Cea de-a treia ediţie "Father and son challenge", o lecţie de cooperare pentru părinţi şi copii

Un eveniment inedit a avut loc azi la Timişoara. "Father and son challenge" a adunat la linia de start peste 140 de taţi, cu fiii lor. Dacă de cele mai multe ori mama este centrul activităţilor când vine vorba de copil, de această dată tatăl a fost coordonatorul, cu scopul de a întări relaţia dintre acesta şi copil. Concurenţii au avut de parcurs mai multe probe de colaborare, dar cea mai importantă misiune a fost aceea de a se distra.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 25.09.2021, 13:51

Vezi și

Concurenții și-au testat abilitățile, prin parcurgerea mai multor trasee cu niveluri diferite de dificultate. Fiecare probă a avut la bază jocuri de colaborare, precum ştafeta sau căratul găleţii cu apă. "Trebuie să o ducem, să nu o răsturnăm, bine? Până acolo, da?" Întrebat cum a fost experienţa, un copil răspunde că "bine", dar cel mai greu a fost la "căţărături". Mama unor băieţi povesteşte că fiii săi s-au descurcat "minunat", iar senzaţia de a rămâne spectator este una plăcută.

Unii concurenți au venit la cursă cu un scop precis. "Plecăm cu fericire dacă ne daţi medălii de aur", spune un participant, convins că va ajunge "pe locul 1". Un tătic mărturiseşte că a venit "pentru distracţie", dar are de gând să plece cu medalii. Aglomeraţie a fost şi la masa unde se meştereau pancarte cu mesaje de încurajare. Susţinătorii au fluturat mesaje precum cel prezentat de o fetiţă: "Hai Cristi, hai George!". Un băiat arată pancarta pe care şi-a desenat familia: "I-am desenat pe tata şi pe sora mea. E un afiş de susţinere. Hai tati, hai Eva!"

Evenimentul promovează mişcarea şi timpul în familie

Evenimentul a avut ca scop promovarea mişcării şi a timpului petrecut în familie. "Fiecare câştigă pentru că importantă este legătura care se creează şi amintirile care rămân în urmă", susţine Bogdan Umanschi, organizator. Iar reacţiile participanţilor vin ca o confirmare. Un tată povesteşte că a plecat "cu o oră de timp petrecut de calitate şi cu speranţa că o să mai ţină vremea bună". Competiţia care aduce alături părinţii şi copiii a ajuns la cea de-a treia ediţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Sport şi distracţie în familie, la Timişoara. Cea de-a treia ediţie "Father and son challenge", o lecţie de cooperare pentru părinţi şi copii