Antena Meniu Search
x

Cel mai mare parc de aventură din Gorj și-a deschis porțile. Iubitorii de adrenalină se pot bucura de 66 de jocuri și 6 trasee

Cel mai mare parc de aventură din judeţul Gorj şi-a deschis porţile pentru cei care vor adrenalină. Situat în localitatea Muşeteşti, parcul a fost realizat din dorinţa de a-i determina pe tineri să mai renunţe la mediul online, să ridice ochii din gadget-uri şi să se bucure de viață.

de Redactia Observator

la 18.08.2021, 13:26

Vezi și

Un hectar şi jumătate este suprafaţa pe care se întinde parcul de aventură. Turiştii care ajung aici se pot bucura de 6 trasee cu nu mai puţin de 66 de jocuri. Iubitorii de adrenalină se pot aventura pe tiroliană, se pot distra în poligonul de tragere, cu puşti airsoft, sau se pot întrece în competiţii de paintball. 

Cristina Păsătoiu, administrator parc: Ideea a pornit de la această lipsă de servicii de agrement pentru copii. Bineînţeles că pe parcurs această idee a fost dezvoltată și ca un răspuns la sedentarismul tinerilor și al copiilor la lipsa lor de activitate. Iar cei mici s/au întrecut pe trasee. 

Reporter: Cum ţi se par traseele? 

Copil: Mi se par foarte frumoase deoarece sunt dificile. Şi sunt mai bune cele dificile. 

Pe acelaşi subiect

Copil: Cel mai mult mi-a plăcut cel galben, pe care m-am dat. A fost între, nici foarte greu, nici foarte uşor. 

Amalia Ghica, profesor: Pentru ei este ceva nou, este ceva ce îi provoacă să vadă cât de curajoşi sunt. Cât de prieteni sunt pentru că s-au ajutat la nevoie pe traseele mai dificile. 

Săptămânal, zeci de elevi ajung în parcul de aventură. Accesul este gratuit pentru copiii care vin din zone defavorizate. 

Mihnea Filimon, sociolog: Mulți dintre ei acum stau închiși în case, sunt pe gadgeturi și în felul acesta își petrec timpul mai mult în aer liber şi împreună. 

Parcul este deschis zilnic, însă pentru grupurile mari e nevoie de programare. Preţurile variază în funcţie de activităţile pe care cei care vin aici doresc să le practice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Travel » Cel mai mare parc de aventură din Gorj și-a deschis porțile. Iubitorii de adrenalină se pot bucura de 66 de jocuri și 6 trasee