Antena Meniu Search
x

Spuma party, cadou pentru femei de 8 Martie, la piscină din Băile Felix

Cu doar câteva ore înainte de 8 martie, zeci de doamne şi domnişoare au început petrecerea de ziua lor. Şi nu oricum, ci cu valuri de spumă roşie şi cocktailuri pe toate gusturile.

de Redactia Observator

la 08.03.2020, 14:18

Vezi și
  • Petrecăreţii au fost răsfăţaţi cu cocktailuri speciale.
  • Petrecăreţii au încins horele până dimineaţa.

Cu doar câteva ore înainte de 8 martie, zeci de doamne şi domnişoare au început petrecerea de ziua lor. Şi nu oricum, ci cu valuri de spumă roşie şi cocktailuri pe toate gusturile.

În costume colorate, femeile s-au bucurat de o petrecere memorabilă la o piscină din Băile Felix. Alături de ele, au profitat de distracţie şi domnii, iar surprizele au curs lanţ pentru toată lumea.

O piscină plină cu doamne şi domnişoare, dar şi multă spumă. Alături de muzica antrenatnă şi baloanele roşii, în formă de inimă, au fost ingredientele unei petreceri de zile mari, la o piscină cu apă termală din Băile Felix.

Deşi este doar ziua lor, femeile nu s-au îndurat să-şi lase soţii sau copiii acasă, aşa că i-au luat şi pe ei la distracţie.

După fiecare repriză de dans, petrecăreţii au fost răsfăţaţi cu cocktailuri speciale, servite chiar pe marginea piscinei.

Petrecerea a continuat la restaurant, unde doamnele şi domnişoarele au fost întâmpinate chiar de la intrare cu flori şi şampanie.

Dar şi cu muzică pe toate gusturile. Aşa că ringul de dans s-a umplut imediat. Începători sau avansaţi, petrecăreţii au încins horele până dimineaţa.

Pentru două nopți de cazare, tarifele au fost între 650 și 700 de lei pentru o persoană, în funcție de tipul camerei alese, iar gradul de rezervare în stațiune este în acest weekend de 100%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Spuma party, cadou pentru femei de 8 Martie, la piscină din Băile Felix