Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Spuma party, cadou pentru femei de 8 Martie, la piscină din Băile Felix

Cu doar câteva ore înainte de 8 martie, zeci de doamne şi domnişoare au început petrecerea de ziua lor. Şi nu oricum, ci cu valuri de spumă roşie şi cocktailuri pe toate gusturile.

de Redactia Observator

la 08.03.2020 , 14:18

  • Petrecăreţii au fost răsfăţaţi cu cocktailuri speciale.
  • Petrecăreţii au încins horele până dimineaţa.

Cu doar câteva ore înainte de 8 martie, zeci de doamne şi domnişoare au început petrecerea de ziua lor. Şi nu oricum, ci cu valuri de spumă roşie şi cocktailuri pe toate gusturile.

În costume colorate, femeile s-au bucurat de o petrecere memorabilă la o piscină din Băile Felix. Alături de ele, au profitat de distracţie şi domnii, iar surprizele au curs lanţ pentru toată lumea.

O piscină plină cu doamne şi domnişoare, dar şi multă spumă. Alături de muzica antrenatnă şi baloanele roşii, în formă de inimă, au fost ingredientele unei petreceri de zile mari, la o piscină cu apă termală din Băile Felix.

Vezi și

Deşi este doar ziua lor, femeile nu s-au îndurat să-şi lase soţii sau copiii acasă, aşa că i-au luat şi pe ei la distracţie.

După fiecare repriză de dans, petrecăreţii au fost răsfăţaţi cu cocktailuri speciale, servite chiar pe marginea piscinei.

Petrecerea a continuat la restaurant, unde doamnele şi domnişoarele au fost întâmpinate chiar de la intrare cu flori şi şampanie.

Dar şi cu muzică pe toate gusturile. Aşa că ringul de dans s-a umplut imediat. Începători sau avansaţi, petrecăreţii au încins horele până dimineaţa.

Pentru două nopți de cazare, tarifele au fost între 650 și 700 de lei pentru o persoană, în funcție de tipul camerei alese, iar gradul de rezervare în stațiune este în acest weekend de 100%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Spuma party, cadou pentru femei de 8 Martie, la piscină din Băile Felix