Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Stănică Busuioc, evadatul din Poliţia Galaţi, e liber din nou. Instanţa l-a pus în libertate, cu control judiciar

Stănică Busuioc, tânărul care a evadat spectaculos pe geamul toaletei Poliţiei din Galaţi şi pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de autorităţile austriece, a fost pus în libertate, cu control judiciar.

de Cristian Ionescu

la 05.02.2019 , 19:52

Stănică Busuioc, evadatul din Poliţia Galaţi, e liber din nou

Stănică Busuioc, tânărul care a evadat spectaculos pe geamul toaletei Poliţiei din Galaţi şi pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de autorităţile austriece, a fost pus în libertate, cu control judiciar.

Stănică era căutat mult timp şi de poliţiştii din România.

Mandat european de arestare, evadat, prins şi apoi eliberat de Instanţă

Articolul continuă după reclamă

Stănică Busuioc avea emis numele său un mandat european de arestare pentru mai multe infracţiuni de furt de maşini comise în Austria, dar şi pentru furturi de bancomate.

Pe acelaşi subiect

Zeci de filtre ale Poliţiei au fost organizate în oraş pentru a-l prinde din nou pe Stănică, după evadarea pe geamul toaletei.

Suprinzător, Stănică a fost pus în libertate pe 31 ianuarie 2019, după ce i-a fost admisă contestaţia formulată de acesta.

"Tip solutie: Desfiinţează hotărârea. Solutia pe scurt: Admite contestaţia formulată de inculpatul BUSUIOC STĂNICĂ. Desfiinţează încheierea judecătorului de cameră preliminară de la Judecătoria Galaţi din data de 22.01.2019 şi în rejudecare dispune luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, de la data de 31.01.2019 la data de 31.03.2019, perioadă în care inculpatul urmează să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la organele judiciare ori de câte ori este chemat, să informeze de îndată organul judiciar în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei, să se prezinte la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi desemnat cu supravegherea sa conform programului de supraveghere întocmit sau ori de câte ori este chemat, să nu depăşească o limita teritorială a judeţului Galaţi, decât cu încuviinţarea prealabilă a organul judiciar în faţa căruia se află cauza. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului din executarea mandatului de arestare preventivă nr. 1 / 11.01.2019 emis de Judecătoria Galaţi, dacă nu este deţinut în altă cauză. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă", se arată în minuta Instanţei.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Stănică Busuioc, evadatul din Poliţia Galaţi, e liber din nou. Instanţa l-a pus în libertate, cu control judiciar