Antena Meniu Search
x

Ștefania, o tânără de 21 de ani, a dispărut de 10 zile. Poliția a lansat un apel

Ștefania Crăciun, o tânără de 21 de ani din București, a dispărut de 10 zile. Poliția Capitalei a lansat un apel populației, în încercarea de a o găsi.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 26.10.2019, 17:05

Ștefania Crăciun în fotografia postată de Poliția Română
Ștefania Crăciun, o tânără de 21 de ani din București, a dispărut în urmă cu 10 zile - Politia Capitalei

Ștefania Crăciun, o tânără de 21 de ani din București, a dispărut de 10 zile. Poliția Capitalei a lansat un apel populației, în încercarea de a o găsi.

Potrivit unui comunicat al polițiștilor bucureșteni, Ștefania Crăciun a plecat voluntar de acasă și, de 10 zile, familia nu mai are nicio informație despre ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Semnalmentele tinerei dispărute

În apelul lor, anchetatorii spun că Ștefania Crăciun are înălțimea 1,70 metri, greutate 60 de kilograme, constituția atletică, fața ovală, ten deschis, ochi verzi, păr șaten, lung și cu fir drept.

În momentul în care a dispărut purta un hanorac verde cu buline albe, cu fermoar. Avea blugi albaștri cu tăietură la genunchi, șosete albe, papuci negri de plastic.

”Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, se afirmă în apelul polițiștilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ștefania, o tânără de 21 de ani, a dispărut de 10 zile. Poliția a lansat un apel