Antena Meniu Search
x

Storşi de mii de Euro de un şantajist din Iaşi. Doi tineri i-au plătit tribut pentru că sunt homosexuali

Un tânăr de 21 de ani, din Iaşi, e acuzat că a şantajat mai mulţi tineri români stabiliţi în Verona, pe motiv că ar fi homosexuali. Ce a păţit şantajistul? Muncă în folosul comunităţii, la bibliotecă.

Storşi de mii de Euro de un şantajist din Iaşi. Doi tineri i-au plătit tribut pentru că sunt homosexuali

Un tânăr de 21 de ani, din Iaşi, e acuzat că a şantajat mai mulţi tineri români stabiliţi în Verona, pe motiv că ar fi homosexuali. Ce a păţit şantajistul? Muncă în folosul comunităţii, la bibliotecă.

Florin Emilian A., din Grajduri, Iaşi, a fost acuzat de două infractiuni de santaj si transfer ilegal de date informatice, victimele sale fiind alţi doi români, stabiliţi la Verona care ar fi homosexuali.

Tânărul a locuit în oraşul italian împreună cu cei doi. Ar fi găsit în laptopul unuia dintre ei fotografii şi videouri compromiţătoare, cu cei doi colegi de apartament apărând în compania altor bărbaţi.

Ieşeanul a copiat fişierele respective şi a început să-i şantajeze pe cei doi. I-a acuzat de prostituţie şi i-a ameninţat că, dacă nu primeşte bani, fotografiile şi filmuleţele vor ajunge la părinţii lor din România. Timp de câteva luni, i-a stors de mii de Euro.

Pe acelaşi subiect

Exasperate de plata unui adevărat tribut, victimele s-au dus la poliţie şi au făcut plângere. Iar tânărul a fost săltat. Surprinzător, tribunalul Vaslui l-a condamnat, în cele din urmă, la doi ani şi jumătate cu suspendare, pentru şantaj şi transfer neautorizat de date informatice.

În plus, tânărul va trebui ca timp de 3 luni, preţ de şase ore pe zi, să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii, la biblioteca din comuna natală.

Sentinta nu este definitivă, putând fi contestată atît de procurori, cît şi de condamnat sau victimele sale la Curtea de Apel Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Storşi de mii de Euro de un şantajist din Iaşi. Doi tineri i-au plătit tribut pentru că sunt homosexuali