Antena Meniu Search
x

Şapte străini prinşi pe aeroportul din Cluj când intenţionau să intre cu droguri în România

Poliţiştii de frontieră din Cluj au prins, în perioada 2-4 octombrie, nu mai puţin de şapte cetăţeni străini care intenţionau să introducă droguri în România prin intermediul aeroportului din Cluj.

de Redactia Observator

la 05.10.2019, 10:39

Ancheta continuă în cazul străinilor prinşi cu droguri pe Otopeni
Străinii prinşi cu droguri spuneau că sunt pentru consum propriu - Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din Cluj au prins, în perioada 2-4 octombrie, nu mai puţin de şapte cetăţeni străini care intenţionau să introducă droguri în România prin intermediul aeroportului din Cluj.

Cei şapte străini prinşi cu droguri pe aeroportul din Cluj au între 25 şi 32 de ani şi sunt cetăţeni din Spania, Italia, Lituania, Marea Britanie şi Rusia.

Ancheta continuă în cazul străinilor prinşi cu droguri pe aeroportul din Cluj

Toţi cei şapte au recunoscut că au droguri în posesie şi au precizat că au venit în vizită în România şi că drogurile erau pentru consum propriu.

Vorbim despre şase pastile de culoare verde fluorescent, susceptibile a fi produse amfetaminice (ecstasy/MDMA), şase ţigarete de tip joint confecţionate artizanal, ce conţin substanţe vegetale de culoare verde-olive susceptibile a fi marijuana, patru grame de substanţă vegetală, având culoarea maro, susceptibilă a fi haşiş, 26 de pastile ecstasy, o substanţă fină sub formă de praf cristalin de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină, într-o cantitate aproximativă de 5 grame şi 43 de produse farmaceutice/substanţe psihotrope, inscripţionate GG249 şi Xanax, susceptibile a conţine substanţa ALPRAZOLAM. 

Anchetatorii susţin că "în cauză, substanţele respective urmează să fie transmise spre expertizare la laboratorul de specialitate, în continuare fiind efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de risc, fără drept, prevăzută la art. 3, alin 1 din Legea nr. 143/2000, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Şapte străini prinşi pe aeroportul din Cluj când intenţionau să intre cu droguri în România