Antena Meniu Search
x

Video Ştrandul, alternativă pentru distracţia de la mare. Toboganele sau petrecerile cu spumă au fost printre cele mai căutate

În căutarea bronzului, cei care nu au ajuns în weekend la mare au mers la ştrand, lacuri sau piscine, unde s-au bucurat de soare. Toboganele, trambulinele sau petrecerile cu spumă au fost printre cele mai căutate.

de Redactia Observator

la 26.07.2021, 08:57

Vezi și

Peste 2500 de turişti veniţi din toate colţurile ţării s-au bucurat de vremea frumoasă la Băile Felix. Nici dansurile din piscină nu au lipsit. Preferate au fost cele pe muzică grecească. "Am dansat şi pe Zorba Grecul, am dansat şi pe melodii mai cunoscute, dar important este ca lumea să se distreze alături de noi. Oricum, ne bazăm pe ei pentru că vin cu foarte multă energie în concendiu, deci totul iese perfect", spune Ilaria Cherloabă – dansatoare. Iar după ce au ars calorii în piscină, au fost răsplătiţi cu o petrecere cu spumă.

Atmosferă de sărbătoare și distracție a fost şi în județul Brașov. Tunurile cu spumă nu au lipsit nici de aici. Peste 2.000 de persoane au mutat marea la munte și s-au bucurat de vremea frumoasă la un ștrand de lângă Făgăraş. Tobogane cu apă, trambuline pentru copii și adulți, muzica asigurată de un DJ și băile cu spumă au fost condimentele sfârșitului de săptămână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ştrandul, alternativă pentru distracţia de la mare. Toboganele sau petrecerile cu spumă au fost printre cele mai căutate