Antena Meniu Search
x

Video Studenți tunisieni la Medicină, săltați de DIICOT. Sunt bănuiți că vindeau droguri în zona Complexului Studențesc din Timișoara

O nouă reţea de traficanţi de droguri a fost descoperită la Timişoara. Formată din cetăţeni români şi tunisieni, aceasta aducea în ţară droguri de risc şi mare risc pe care le distribuia în mai multe judeţe. 15 persoane au fost duse la audieri după percheziţiile domiciliare.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 07.11.2023, 22:14

Vezi și

Gruparea, care a fost înființată în anul 2021, era axată în special pe vânzarea stradală. Practic, drogurile erau vândute, în Timișoara cel puțin, în zona complexului studențesc, iar clienții erau tineri. Vorbim despre o vânzare directă sau intermediari a drogurilor, precum extasy, cannabis, amfetamină, ketamină sau LSD cu prețuri între 100 și 1000 de lei. 

Astăzi, ofițerii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate au făcut 15 percheziții, atât în orașul de pe Bega, cât și în Giroc și Variaș, o comună aflată la 50 de kilometri de Timișoara.

"La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, efectuează 15 percheziții domiciliare, în județul Timiș, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată. S-a reţinut că, începând cu anul 2021, o rețea, formată din cetățeni români și străini (tunisieni, înmatriculați la studii superioare în România), ar fi comercializat direct sau prin intermediari droguri de risc și mare risc (canabis, cocaină, ecstasy, 3-CMC, amfetamină, ketamină, LSD), pentru sume cuprinse între 100 și 1.000 de lei", au transmis reprezentanții DIICOT Timișoara.

Studenți tunisieni la Medicină, ridicați de DIICOT

15 persoane dau acum explicații la sediul DIICOT din Timișoara, iar printre ei sunt inclusiv studenți tunisieni ai Faculatății de Medicină și Farmacie din Iași.

Aceștia sunt cercetați într-un dosar deschis pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Studenți tunisieni la Medicină, săltați de DIICOT. Sunt bănuiți că vindeau droguri în zona Complexului Studențesc din Timișoara