Antena Meniu Search
x

Video Studiu: Românii cumpără cadouri pe ultima sută de metri. Din lipsă de inspiraţie, peste jumătate aleg să ofere dulciuri

Mai avem foarte puţin timp până când o să le oferim celor dragi cadourile de Crăciun. Dacă nu aveţi inspiraţie, vă spunem care sunt preferinţele românilor în materie de daruri. Un studiu recent realizat arată că jumătate dintre români oferă cadouri dulci de sărbători. 

de Redactia Observator

la 23.12.2023, 09:23

Vezi și

Atât în casele românilor cât şi a bulgarilor, dulciurile sunt esenţiale în această perioadă a sărbătorilor de iarna. 45% dintre români cumpără şi oferă ducliuri drept cadou. La polul opus se află Cehia cu 3% şi Slovacia cu 13%.

Potrivit studiului, jumătate dintre români lasă cumpărarea cadoului pe ultima sută de metri în timp ce în alte ţări acest obicei se face înaintea sărbătorilor cu o lună sau două. În această perioadă ne gândim la cadouri, la dulciuri şi la vedeta dulciurilor, cozonacul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Studiu: Românii cumpără cadouri pe ultima sută de metri. Din lipsă de inspiraţie, peste jumătate aleg să ofere dulciuri