Antena Meniu Search
x

Sucevean găsit de poliţişti bătându-şi copilul, care striga sfâşietor după ajutor. Anterior, bărbatul şi-a bătut soţia şi socrii

Un sucevean din Vicovu de Sus a fost găsit de polițiști în timp ce își bătea fiica de 17 ani. Strigăte sfâşietoare de ajutor răsunau din casă, iar oamenii legii au intervenit imediat, însă furia bărbatului s-a îndreptat asupra lor.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 06.01.2021, 16:46

Un soţ bătăuş a fost încătuşat, după ce a fost găsit de poliţişti bătându-şi copilul - observatornews.ro

Suceveanul a bătut şi rudele din partea soţiei

O femeie care a sunat disperată la 112 anunţa că soţul ei a început să bată pe toată lumea, a dat-o afară din casă împreună cu copii lor, apoi a plecat la părinţii ei, pus în continuare pe scandal.

Bărbatul violent s-a deplasat la domiciliul socrilor, unde a continuat agresiunea.

Ulterior, polițiștii au ajuns şi ei la locul indicat de femeie la telefon, exact în momentul în care bărbatul îşi luase la bătaie una dintre fete, în vârstă de 17 ani, din casă auzindu-se strigăte disperate de durere şi ajutor.

Poliţiştii au intervenit imediat pentru aplanarea conflictului, însă suceveanul şi-a îndreptat furia asupra lor, oamenii legii fiind nevoiţi să aplice forţa pentru a-l imobiliza.

La cererea femeii, s-a emis un ordin de protecție provizoriu împotriva soțului, valabil 5 zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Veţi mai comanda de pe Shein şi Temu dacă vor creşte taxele?
Observator » Evenimente » Sucevean găsit de poliţişti bătându-şi copilul, care striga sfâşietor după ajutor. Anterior, bărbatul şi-a bătut soţia şi socrii