Antena Meniu Search
x

Un sucevean suspect de pedofilie a intrat în comă, după intervenţia jandarmilor

Este anchetă în judeţul Suceava după ce un bărbat acuzat că a încercat să atingă indecent o fetiţă de 12 ani a fost imobilizat de jandarmi.

de Redactia Observator

la 20.07.2019, 14:54

Este anchetă în judeţul Suceava după ce un bărbat acuzat că a încercat să atingă indecent o fetiţă de 12 ani a fost imobilizat de jandarmi. O femeie din echipajul forţelor de ordine i-a pulverizat în faţă spray iritant în timp ce individul recalcitrant era pus la pământ, moment în care acesta a leşinat.

Scenele s-au derulat în parcul central din Vatra Dornei. Intervenţia jandarmilor a venit după ce un părinte a semnalat că fiica sa de 12 ani ar fi fost atinsă indecent şi în mod repetat de un individ, chiar în apropierea scenei de la un Festival de Folclor.

Bărbatul ar fi devenit agresiv când jandarmii i-au cerut să se legitimeze, aşa că a fost pus la pământ. Imaginile au fost surprinse de un trecător.

Bărbatul de 50 de ani se zbatea. Aşa că o femeie-jandarm din echipaj a folosit echipamentul din dotare. După acest moment, suspectul a rămas inert, iar echipajul de jandarmi a chemat o ambulanţă.

Din cauza stării grave, bărbatul a fost transferat la spitalul din Suceava.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O anchetă a fost deschisă acum pentru a stabili dacă intervenţia jandarmilor s-a desfăşurat conform legii.

Se fac cercetări şi faţă de fapta bărbatului care ar mai fi avut în trecut probleme legate de acte de pedofilie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un sucevean suspect de pedofilie a intrat în comă, după intervenţia jandarmilor