Antena Meniu Search
x

Video "Suferă tot satul. E tragedie mare". Loredana, femeia executată de fostul soţ în plină stradă, a ajuns în satul natal. Călăul său s-a stins la spital

Italianul care în urmă cu trei zile și-a executat fosta soţie pe o stradă din Mehedinți, a murit. După ce a împuşcat-o în cap pe femeie, bărbatul în vârstă de 73 de ani a încercat să își pună capăt zilelor. A ajuns la spital în stare gravă, iar medicii nu au mai putut să îl salveze. Fosta sa soţie va fi înmormântată mâine. Vă atenţionăm că urmează imagini şi detalii cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 26.12.2021, 19:36

Vezi și

Crima a avut loc în faţa magazinului de pompe funebre din Vânju Mare, unde femeia lucra. Bărbatul şi-a ucis fosta soţie în vârstă de 43 de ani, după care s-a împuşcat şi el. Loredana a murit pe loc, iar criminalul a ajuns la spital în stare gravă.

Elena Bololoi, director medical SJU Drobeta Turnu Severin: El a suferit o intervenţie chirurgicală majoră, cu o echipă de chirurgi pluridisciplinară. Starea s-a menţinut gravă, astfel, astăzi, la orele 12:20, s-a declarat decesul.

Cei doi se cunoşteau de 20 de ani şi s-au căsătorit în Italia. În urmă cu patru ani însă, românca a decis să-l părăsească. De frica lui, femeia a obţinut un ordin de protecţie, care a expirat tocmai la începutul lunii. Fără nicio restricţie, italianul a venit în România şi, cuprins de gelozie, a ucis-o cu sânge rece.

Marian Ignat, primar Puşcaşi: Consider o execuţie în stil mafiot, dacă tot e italian. Uite unde s-a ajuns, cu toate că a fost emis un ordin de protecţie nu a putut să se ferească. 

Pe acelaşi subiect

Aşteptată acasă în lacrimi

În seara de Crăciun, trupul Loredanei a fost adus acasă la Puşcaşi, în satul ei natal. Zeci de localnicii au aşteptat cortegiul cu ochii înlăcrimaţi. 

Localnici: - S-a întâmplat o aşa nenorocire, nu am mai văzut decât în filmele de groază. 

- Suferă tot satul. E tragedie mare. 

- O fată cuminte, înţelegătoare, cuminte, atrăgătoare, respectuoasă.

Azi de dimineaţă, localnicii au mers la biserica din sat şi s-au rugat pentru sufletul Loredanei.  

Localnici: Foarte dureros. Au rămas părinţii distruşi. Foarte dureros. Nu e nimeni în locul lor. Dumnezeu să o ierte!

- Ne-am rugat şi pentru ea. Fată tânără. Dacă i s-a întâmplat aşa.

- Vă pare rău?

- Cum să nu ne pară rău? Ne pare rău.

Loredana a lăsat în urma sa o familie îndurerată. Mama victimei a suferit un şoc joi seară după tragedie şi a fost dusă la spitalul din Iaşi. Bărbatul alături de care femeia îşi refăcuse viaţa este şi el doborât de durere. Loredana va condusă pe ultimul drum în a treia zi de Crăciun. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Suferă tot satul. E tragedie mare". Loredana, femeia executată de fostul soţ în plină stradă, a ajuns în satul natal. Călăul său s-a stins la spital