Antena Meniu Search
x

Video "Doamne, iubirea mea! Mi-a împuşcat-o". Momente sfâşietoare, după ce Loredana a fost ucisă de fostul soţ italian, împotriva căruia ceruse ordin de protecţie

Crimă şocantă în această dimineaţă pe o stradă din Vânju Mare. Un italian şi-a executat în stil mafiot fosta soţie - româncă. A împuşcat-o în cap, iar apoi a încercat să se sinucidă. Victima se aştepta la ce e mai rău din partea fostului soţ, aşa că ceruse un ordin de protecţie. Restricţia expirase în urmă cu câteva zile. Imaginile şi detaliile au puternic impact emoţional.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 23.12.2021, 19:58

Vezi și

Martor: El aici o aşteptă! Mai trasă el un foc, ea mai făcu câţiva paşi şi căzu jos. 

Iubitul victimei: Doamne, Doamne.....Iubirea mea!

Loredana n-a avut nicio şansă. A căzut pradă furiei orbitoare a fostului soţ. L-a cunoscut pe călău în urmă cu aproape 20 de ani. Ea româncă, 43 de ani, el italian, 73 de ani. S-au căsătorit în peninsulă.  Aveau împreună doi copii - de 13 şi 17 ani. Acum patru ani, relaţia a început să scârţâie, aşa că femeia şi-a făcut bagajele şi s-a hotărât să-l părăsească. Copiii au rămas cu tatăl în Italia. Individul n-a acceptat niciodată despărţirea şi i ar fi făcut în tot acest timp viaţa un calvar. 

Martori: - De vreo 3 zile a urmărit-o! Îi dădea telefoane, e-mail-uri!

Pe acelaşi subiect

- O urmărea pe aici?

- Da, a urmărit-o!  

Împuşcată în cap de fostul soţ

Loredana avea o firmă de pompe funebre în România. Tot aici a cunoscut un alt bărbat. Speriată că fostul soţ i-ar putea face rău, femeia ceruse un ordin de protecţie. La începutul lunii decembrie însă a expirat. Parcă se aştepta la ce e mai rău.

Corina Muraru IPJ: In data de 5.6.2021 a fost emis ordinul de protecţie provizoriu. <TAIE> fiind valabil până în data de 8.12.2021.

Fără nicio hârtie care să-l ţină la distanţă, azi de dimineaţă, italianul şi-a pus în aplicare planul macabru. Venit parcă de nicăieri, a aşteptat-o pe femeie în faţa magazinul, a pândit-o, a scos pistolul Beretta şi  împuşcat-o în cap. A căzut secerată pe asfalt. Cu mintea întunecată de gelozie, la doi paşi de fosta soţie, individul a încercat să se sinucidă. 

Martor: Făcu femeia câţiva paşi şi căzu! El deschisă aici geacă şi trasă un foc aici la piept! Eu, când văzui că bubui aici la ei, îi zisăi: Nu mai trage! Mă băgai după maşini imediat! Eram şi eu mort...

În zadar au încercat medicii s-o salveze. 

Medic Smurd: Trebuie să plec la spital cu celălalt. Am stat prea mult, nu ştiu celălalt cum e! Pot să-l pierd şi pe celălalt!

Criminalul încă respira când au ajuns salvatorii, aşa că l-au dus de urgenţă la spital.

Bernardi Claudia, SAJ Mehedinţi: Inconştient, cu o tensiune în şoc, plagă împuşcată în torace. Este deja în sala operatorie. 

Bărbatul alături de care femeia îşi refăcuse viaţa este doborât de durere. Minute în şir s-a rugat şi a sperat într o minune lângă trupul Loredanei. 

Iubitul femeii: Doamne, Doamne.....Iubirea mea! Mi-a împuşcat-o....Lasă-mă că îmi e rău...

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a întâmplat nenorocirea. 

Loredana este doar o victimă dintr-o statistică sumbră. 150 de românce sunt ucise pe an de actualii sau foştii soţi. Adică o femeie moare la 2-3 zile din mâna partenerului de viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Doamne, iubirea mea! Mi-a împuşcat-o". Momente sfâşietoare, după ce Loredana a fost ucisă de fostul soţ italian, împotriva căruia ceruse ordin de protecţie