Antena Meniu Search
x
LIVE

Italianul care și-a executat fosta soţie, pe o stradă din Mehedinţi, a murit. Bărbatul se împuşcase în piept

Italianul, care și-a executat fosta soţie pe o stradă din Vânju Mare, în Mehedinți, a murit. Bărbatul în vârstă de 73 de ani a încercat atunci să își pună capăt zilelor şi fusese transportat la spital în stare gravă.

De Redactia Observator la 26.12.2021, 13:12
Italianul care și-a executat fosta soţie, pe o stradă din Mehedinţi, a murit. Bărbatul se împuşcase în piept
Italianul care și-a executat fosta soţie, pe o stradă din Mehedinţi, a murit. Bărbatul se împuşcase în piept - Observator

Crima a avut loc în plină stradă, în faţa magazinului de pompe funebre unde lucra femeia în vârstă de 43 de ani. După ce a avut loc tragedia, bărbatul s-a împușcat în piept. El fusese transporat la spital în stare gravă. Medicii au confirmat astăzi decesul, la ora 12.20. 

Femeia a fost ucisă pe stradă de fostul soț italian

Individul s-a întors în România, după ce femeia l-a părăsit. Victima se aştepta la ce e mai rău din partea fostului soţ, aşa că ceruse un ordin de protecţie. Restricţia expirase în urmă cu câteva zile. 

Loredana n-a avut nicio şansă. A căzut pradă furiei orbitoare a fostului soţ. L-a cunoscut pe călău în urmă cu aproape 20 de ani. Ea româncă, 43 de ani, el italian, 73 de ani. S-au căsătorit în peninsulă. Aveau împreună doi copii - de 13 şi 17 ani. Acum patru ani, relaţia a început să scârţâie, aşa că femeia şi-a făcut bagajele şi s-a hotărât să-l părăsească. Copiii au rămas cu tatăl în Italia. Individul n-a acceptat niciodată despărţirea şi i-ar fi făcut în tot acest timp viaţa un calvar. 

Pe acelaşi subiect

Loredana avea o firmă de pompe funebre în România. Tot aici a cunoscut un alt bărbat. Speriată că fostul soţ i-ar putea face rău, femeia ceruse un ordin de protecţie. La începutul lunii decembrie însă a expirat.

Imediat după ce şi-a ucis soţia, bărbatul s-a împuşcat şi el, în încercarea de a-şi pune capăt zilelor. Omul mersese la magazinul de pompe funebre şi a încercat să vorbească cu aceasta, însă între cei doi a izbucnit un conflict care a escaladat rapid. Într-un moment de furie oarbă, individul a scos pistolul, l-a pus la tâmpla fostei soții și a tras. 

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor puse la dispoziţie de reporterul Observator Cristina Oprea. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Italianul care și-a executat fosta soţie, pe o stradă din Mehedinţi, a murit. Bărbatul se împuşcase în piept