Antena Meniu Search
x

Video Summer Well 2023. Royksopp şi Saint Levant urcă azi pe main stage

Urmează o nouă zi de distracţie pe Domeniul Ştirbey, din Buftea. După ce au dansat până spre dimineaţă, tinerii o iau azi de la capăt în a doua zi de Summer Well. Până la concertele programate pentru diseară, vizitatorii îşi iau porţia de relaxare. Festivalul şi-a deschis porţile de aproximativ o oră.

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 12.08.2023, 13:39

Vezi și

"Trupa Royksopp şi Saint Levant sunt doar două dintre numele mari anunţate la această ediţie de Summer Well, care vor fi prezente în această seară. Peste 25.000 de oameni vor fi prezenţi astăzi aici, în cea de-a doua zi de festival şi mulţi au fost entuziasmaţi chiar de aseară, au rămas până în zori, până în jurul orei 4 dimineaţa şi au petrecut la scena de Afterparty", a transmis reporterul Observator Ingrid Tîrziu.

Scenă dedicată artiştilor români

"Totodată, există şi o scenă dedicată şi artiştilor români. De la ora 20.45 Rareş, tânărul artist, va concerta acolo pentru toţi cei prezenţi. Este un festival ca o vacanţă, asta ne spuneau ieri festivalierii şi cred că putem să venim mai devreme la festival, pentru că avem suficiente activităţi pentru toate vârstele, aşadar vă aşteptăm pe toţi să dăm startul distracţiei şi rămânem aici până diseară", adaugă reporterul Observator Ingrid Tîrziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Summer Well 2023. Royksopp şi Saint Levant urcă azi pe main stage