Antena Meniu Search
x

Video "Sunt foarte mari şi periculoşi. Dacă muşcă un copil, ce se întâmplă?" Cartier din Târgu Mureş, terorizat de şobolani. Soluţia autorităţilor: să pună capcane

Un cartier întreg din Târgu Mureş este terorizat de şobolani. Rozătoarele se plimbă în voie pe trotuare, intră în blocuri şi îşi fac culcuşuri în maşini. De frica lor, oamenii se tem să-şi mai lase şi copiii să se joace afară. Între timp, autorităţile anunţă că pun... capcane.

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 14:05

Vezi și

Şobolani mari mişună pe străzile din cartierul Tudor, din Târgu Mureş. Rozătoarele pot fi văzute pe trotuare, unde copii se joacă, sau chiar la intrare din bloc, spre disperarea localnicilor.

Localnic: Şobolanii sunt foarte mari şi periculoşi. Dacă muşcă un copil, ce se întâmplă? Eu nu vreau să îi văd în preajma copilului meu. Aici pe trotuar, unde copii colorează, se dau cu bicicletele.

În plus, şobolanii au ajuns şi în parcurile de joacă şi sub maşinile oamenilor. 

Localnic: Şi în parcuri sunt, să ştiţi, şobolanii. Ar trebui să deratizeze şi să facă ceva primăria. 

Şobolanii au apărut după ce gunoiul nu a fost ridicat cu săptămânile

Localnic: Tot timpul gunoiul rămâne acolo, nu se duce gunoiul la timp şi avem probleme şi sunt o grămadă de şobolani. Nu s-a făcut deratizare, nici anul trecut nu s-a făcut deratizare.

Autorităţile locale spun că în această săptămână a început deratizarea în oraş. 

Florian Moldovan, primăria Târgu Mureş: S-au amplasat până în prezent în jur de 7.500 de capcane pentru şobolani, vor fi în jur de 1500, se vor elimina aceste rozătoare care apar primavara. 

Cea mai recentă operaţiune de deratizare în Târgu Mureş fusese făcută în urmă cu trei ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Sunt foarte mari şi periculoşi. Dacă muşcă un copil, ce se întâmplă?" Cartier din Târgu Mureş, terorizat de şobolani. Soluţia autorităţilor: să pună capcane