Antena Meniu Search
x

Video "Sunt nevinovat!". Dani Mocanu, prima reacţie după decizia de arest la domiciliu. Fratele cântăreţului va sta 30 de zile în spatele gratiilor

Acuzat de tentativă de omor, după bătaia ce a avut loc săptămâna trecută într-o benzinărie din Piteşti, manelistul Dani Mocanu va rămâne în arest la domiciliu. Fratele său, Nando, cel care l-a şi lovit pe bărbat în staţia de alimentare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. La două zile după incident, cei doi au plecat în Italia, înainte să dea explicaţii Poliţiei. Ieri, imediat ce au coborât pe Aeroportul Otopeni, au fost săltaţi de luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 25.08.2022, 08:23

Vezi și

Nando: Staţi, mă, liniştiţi! Gata! Se face dreptate! 

Tatăl lui DaniBăieţii mei sunt campionii mei! 

În ropote de aplauze, Nando, fratele cântăreţului Dani Mocanu, părăseşte tribunalul şi este escortat de poliţişti spre locul în care îşi va petrece următoarele 30 de zile - arestul Poliţiei.

Dani Mocanu: S-a autoapărat, a lovit în disperare. Asta este! Va plăti, dacă se va considera până la final că se va reţine această infracţiune.

Pe acelaşi subiect

În cazul manelistului, magistraţii au fost mai blânzi: arest la domiciliu. Iar Dani Mocanu le-a mulţumit politicos.

Dani Mocanu: Mii de mulţumiri instanţei că a judecat corect. 

Pe 19 august, aproape de miezul nopţii, Dani Mocanu, fratele său Nando şi încă 7-8 persoane din anturajul lor, sar pe un bărbat într-o benzinărie la ieşirea din Piteşti spre Ştefăneşti. Îl lovesc cu pumnii, picioarele şi chiar cu bâte, până când cade la pământ.

Dani Mocanu, în arest la domiciliu

Martorii au sunat la 112, dar până să ajungă forţele de ordine nu i-au mai găsit nici pe agresori, nici pe victimă. Bărbatul a ajuns rănit la spital, dar până acum nu a făcut plângere la poliţie. Ofiţerii s-au sesizat însă din oficiu pentru infracţiunea de tentativă de omor şi i-au căutat pe toţi cei implicaţi în scandal. 

Dani Mocanu: Sunt nevinovat! Sunt nevinovat eu, da? Toată lumea a văzut că sunt nevinovat, nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac. Eram în control judiciar, nu voiam să încalc legea.

Nando Mocanu, fratele lui Dani Mocanu: Eu sunt singurul vinovat. 

Reporter: Dar ce aţi avut de împărţit?  

Nando Mocanu, fratele lui Dani Mocanu: E totul o făcătură. Frate-miu nu a făcut nimic. Eu am dat, eu trebuie să plătesc. Frate-miu ne-a ţinut doar să ne despartă. 

La nici două zile după bătaie, Dani Mocanu şi fratele său au plecat din ţară, în Italia şi nu au putut fi audiaţi. Ieri, poliţiştii i-au aşteptat la aeroport. 

Imediat cum a aterizat pe aeroportul Otopeni Dani Mocanu şi fratele acestuia au fost aşteptaţi la scara avionului de ofiţerii de la investigaţii criminale. Dani Mocanu avea deja pe numnele lui o citaţie pentru audiere în acest caz. A fost dus direct la sediul poliţiei din Argeş.

Cântăreţul este des certat cu legea şi are un şir lung de acuzaţii. În luna iulie, ar fi ameninţat cu cuţitul un bărbat într-un club, dar a fost lăsat în libertate. 

Viorel Mocanu, tatăl lui Dani Mocanu: Unde merg (n.r. Dani şi Nando), de două, trei săptămâni sunt provocaţi de diferite grupuri. Nu ştiu de unde, din ţară, de pe aici, ca să îmi facă rău la familie şi la copii.  Totul e programat de cineva care e împotriva familiei mele. 

Anul trecut, manelistul a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare, acuzat fiind că, într-un videoclip, a incitat la ură împotriva femeilor. Clipul a fost interzis pe internet.

Cântăreţul a făcut însă apel la sentinţa dată iar cazul încă se judecă. În 2020, Dani Mocanu s-a ales cu dosar penal după ce a folosit un leu subnutrit şi cu răni vizibile la fimări pentru un alt videoclipul de-al său. Iar în urmă cu 5 ani, a fost arestat de procurorii DIICOT pentru conducerea unui grup infracţional organizat, specializat în proxenetism şi trafic de persoane. Dosarul nu a fost nici până acum finalizat în instanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » "Sunt nevinovat!". Dani Mocanu, prima reacţie după decizia de arest la domiciliu. Fratele cântăreţului va sta 30 de zile în spatele gratiilor