Antena Meniu Search
x

"Sunt traumatizată, nu-mi ies din minte acele clipe teribile". Mesajul Monicăi Odagiu, după ce a accidentat mortal un pieton în Capitală

Mesaj emoţionant al actriţei Monica Odagiu după ce a fost fost implicată într-un accident rutier mortal. Vedeta spune că a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a evita tragedia. Din primele informaţii, pietonul traversa neregulamentar într-o zonă din centrul Capitalei când a fost lovit în plin de maşina condusă de Monica Odagiu.

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 13:25

Vezi și

"Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit", este mesajul transmis, duminică, de Monica Odagiu, în urma accidentului din Capitală în care un bărbat de 35 de ani şi-a pierdut viaţa. Actriţa a declarat că a "făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie".

Pietonul, care ar fi sărit în faţa maşinii, potriit Monicăi Odagiu, a fost lovit în plin în dreptul staţiei STB din Centrul Capitalei. Bărbatul a fost aruncat câţiva metri şi a murit pe loc. În maşină erau şi sora tinerei, Ana Odagiu, şi iubitul acesteia. 

Mesajul transmis de Monica Odagiu

"Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Pe acelaşi subiect

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit.

Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc  dacă lăsați legea să-și spună cuvântul", a transmis actriţa pe Facebook. 

Filmul accidentului din Capitală

Maşina condusă de actriţa Monica Odagiu venea dinspre Calea Victoriei spre Știrbei Vodă. Nenorocirea a avut loc chiar în dreptul stației STB Luterană.

Monica Odagiu: S-a aruncat în faţa maşinii. A aşteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac şi s-a aruncat în faţa mea. 

Vizibil marcată, şoferiţa a refăcut împreună cu poliţiştii filmul evenimentelor. Din primele cercetări, bărbatul de 35 de ani ar fi traversat neregulamentar. Monica Odagiu a fost testată cu aparatele alcooltest şi drugtest.

Oana Pârvan, Brigada Rutieră: Vorbim de un dosar penal deschis in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi sunt continuate cercetările.

Monica Odagiu are 26 de ani, este cântăreaţă şi actriţă cunoscută pentru aparițiile în filmul Teambuilding, dar şi pe scena Teatrului de Comedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Evenimente » "Sunt traumatizată, nu-mi ies din minte acele clipe teribile". Mesajul Monicăi Odagiu, după ce a accidentat mortal un pieton în Capitală