Antena Meniu Search
x

Video "Suntem şocati şi nespus de îndurerați". Ea este Alexandra, tânăra care a murit într-un Porsche condus de un şofer beat. Bolidul a rupt un stâlp, pe un drum din Maramureș

Tragedie pe o şosea din Maramureş. Fiul unui fost primar a condus băut şi a ucis o tânără de 21 de ani într-un accident cumplit. Maşina lui a zburat de pe şosea şi a lovit un stâlp, pe care l-a şi rupt. Vă avertizăm, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 09.01.2024, 12:50

Vezi și

Şoferul în vârstă de 39 de ani este fiul fostului primar din Cavnic şi al directoarei de la Crucea Roşie Maramureş. Se întorcea împreună cu doi tineri de la o cabană, unde petrecuseră weekendul. Ar fi chefuit până târziu, iar la şase dimineaţa au plecat spre casă. După un kilometru, a ratat o curbă. A intrat pe contrasens, apoi maşina s-a lovit de un copac de pe marginea drumului şi s-a înfipt într-un stâlp de beton, pe care l-a doborât. 

O tânăra de 21 de ani, care era stătea pe bancheta din spate, a murit pe loc.

Lacrimi şi mesaje de durere pentru Alexandra

Sora fetei a postat un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare: "O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Nu te vom uita niciodată, soră dragă. Odihneşte-te în pace!" .

Pe acelaşi subiect

De altfel, pe reţelele de socializare curg neîncetat zeci de mesaje de condoleanţe. "Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele potrivite acum când am aflat că o ființă atât de dragă a plecat pentru totdeauna,vei rămâne mereu în sufletul meu. Drum lin spre cer!" / "Drum lin spre cerul înstelat! Vei rămâne un înger printre noi" / "În această dimineață trebuia să ne vedem la ore, să-ți atrag atenția că nu ai avut prezență 100% acest semestru și tu să-mi spui că pe lângă studiul asistenței sociale ai și un loc de muncă. Ți-aș fi spus că apreciez tinerii care pot îmbina cele două activități, dar potențialul tău trebuie canalizat acum spre promovarea examenelor din sesiune, ca să te bucuri de o vară frumoasă și liberă înainte de pregătirea lucrării de licență. Poate am fi vorbit apoi de planurile tale de viitor, dar locul din banca din fața mea, din chiar mijlocul sălii de curs, va fi gol…Drum lin spre cer, Alexandra!" / "Mare păcat pentru un copil serios cu ambiții mari. Drum lin Alexandra".

Şoferul care a provocat accidentul avea alcoolemie 0,9

Şoferul petrecuse cu prietenii într-o cabană pentru care îi făcuse rezervare soţia, fiica celui mai mare producător de mobilă din România. Proprietarul casei, care vorbise cu clienţii cu doar câteva ore înainte de accident, este îngrozit.

Proprietar cabană: Aseară, am vorbit la telefon, a zis că totul este în regulă. Toată lumea a fost ok, nu să fie beţi sau drogaţi.

Poliţiştii spun, însă, că şoferul care a provocat accidentul avea alcoolemie 0,9. A supravieţuit accidentului, ca şi celălalt pasager din maşina care s-a zdrobit de stâlp. 

Bogdan Lucian, director medical Spitalul de Urgenţă Baia Mare: Cei doi pacienţi sunt în stare stabilă, cu traumatisme. Unul cu traumatism toracic, unul cu traumatism toraco-abdominal. 

Bărbatul care a condus băut şi a provocat accidentul în care a murit tânăra de 21 de ani este acuzat de moartea fetei. Conform unei noi legi, nu are nicio şansă să primească pedeapsă cu suspendare şi va ajunge la închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Suntem şocati şi nespus de îndurerați". Ea este Alexandra, tânăra care a murit într-un Porsche condus de un şofer beat. Bolidul a rupt un stâlp, pe un drum din Maramureș