Antena Meniu Search
x

Video "Supărat, mi s-a stricat cheful, poliţia..." Distracţia petrecăreţilor din Centrul Vechi, oprită de controale de amploare. Agenţii au verificat terasele şi cluburile

Aproape două milioane de români îşi serbează astăzi onomastica de Sfinţii Constantin şi Elena. Unii tineri au început petrecerea în avans şi au sărbătorit aseară în cluburile din Centrul Vechi. Petrecerea le-a fost însă stricată de poliţişti, care împreună cu inspectorii de muncă şi comisarii de la Protecţia Consumatorului au luat la puricat mai multe cluburi şi baruri.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 21.05.2023, 08:45

Vezi și

Centrul Vechi a fost epicentrul distracţiei noaptea trecută. Cluburile şi restaurantele au fost pline ochi, iar distracţia s-a întins până în zorii zilei.

Ana Grigore, reporter Observator: Cluburile au devenit neîncăpătoare, iar acolo unde nu a mai fost loc, distracția s-a mutat pe stradă. Peste 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica astăzi, cu ocazia Sfinţilor Constantin şi Elena.

Tânăr: Este ziua mea de nume şi de naştere, am ieşit cu tovarăşii pentru a sărbători. 

Distracţie stricată de controale

Pe acelaşi subiect

Distracţia unora a fost însă stricată de controalele autorităţilor. Zeci de poliţişti au luat la puricat cluburile şi terasele pentru a vedea dacă există nereguli. 

Tânăr: Supărat... mi s-a stricat cheful, poliţia. A venit control în clubul în care eram şi ne-au dat afară.

Reporter: Când ai mai fost acum în cluburi recent, ai vazut ceva ilegalităţi?

Tânăr: Se bat în cluburi.

Reporter: Se bat des?

Tânăr: Destul de des, eu când am fost, s-au bătut.

Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: Vorbim de o acţiune desfăşurată cu toate structurile cu atribuţii în domeniu, poliţişti de la Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice împreună cu reprezentanţii ANAF. Verifică modul în care sunt organizate tranzacţiile făcute.

Zeci de petrecăreţi, verificaţi pentru droguri

Nici tinerii nu au scăpat de controale. Zeci de petrecăreţi au fost legitimaţi şi verificaţi de către poliţitişti, pentru a vedea dacă au asupra lor substanţe interzise. 

Reporter: Cum ţi se par acţiunile poliţiei?

Tânăr: Depinde pentru ce sunt, dacă sunt pentru droguri eu sunt perfect de acord cu acţiunile lor. 

Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: Mai multe persoane aveau asupra lor pliculeţe ce păreau că ar conţine substanţe psihoactive. În urma expertizei s-a constatat că nu erau droguri, doar le vindea pentru a înşela clienţii.

Astfel de acţiuni ale poliţiştilor vor continua şi în perioada următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Supărat, mi s-a stricat cheful, poliţia..." Distracţia petrecăreţilor din Centrul Vechi, oprită de controale de amploare. Agenţii au verificat terasele şi cluburile