Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Noapte de distracţie, transformată în coşmar. O adolescentă din Vâlcea a fost sechestrată şi violată de patru fete. Agresoarele au filmat chinurile victimei

Caz şocant la Vâlcea! O adolescentă de 15 ani a fost sechestrată şi violată de alte patru fete, una dintre ele tot minoră. Totul s-a întâmplat la una dintre ele acasă după o petrecere la club. Minora a fost forţată, abuzată sexual şi înregistrată de celelalte fete. Ancheta a fost preluată de procurorii DIICOT.

de Bianca Iacob

la 13.05.2023 , 19:25

Ar fi trebuit să fie o noapte de distracţie şi s-a transformat într-un coşmar. La sfârşitul lunii trecute, copila de 15 ani a ieşit în club cu fetele. Apoi, a mers la una dintre ele acasă. În scurt timp, totul s-a transformat într-un film de groază. Fata a fost bătută şi abuzată sexual. Cele patru agresoare ar fi filmat totul.

Bianca Iacob, reporter Observator: După ce ar fi fost umilită şi bătută, fata a mers acasă şi le-a povestit părinţilor tot ce s-a întâmplat. Aceştia au depus plângere la poliţie. Dacă iniţial au existat suspiciuni că fata ar fi fost drogată, surse Observator spun că anchetatorii nu au găsit indicii în acest sens.

Gabriel Diaconu, psihiatru: Într-o agresiune cu făptaşi multipli, de obicei, există o persoană centrală care este persoana care pune la cale, celelalte persoane sunt accesorii. Astfel de atacuri au drept motiv răzbunarea rituală. Răzbunarea rituală spune inclusiv că victima era aosciată cu grupul şi sub o formă sau alta a trădat.

Vezi și

Copila, elevă la Colegiul Economic din Râmnicu Vâlcea, ar fi fost colegă cu unele dintre agresoare. Părinţii au cerut să fie mutată la un alt liceu din oraş. Cele patru fete sunt acum arestate preventiv pentru 30 de zile.

Pe acelaşi subiect

Fenomen îngrijorător printre elevii din Vâlcea

Gabriel Diaconu, psihiatru: Că s-a ajuns aici nu are nimic de a face cu trădări în dragoste sau sentimentalisme. Ce frapează este că vorbim de persoane tinere şi foarte tinere şi atunci îţi pui întrebarea dacă nu cumva ne uităm la o reţea de trafic de persoane care sub o formă sau alta cel puţin una dintre ele erau traficate sexual.

Pentru că, iniţial, s-a crezut că minora ar fi fost drogată, autorităţile publice din Vâlcea se plâng de fenomenul consumului de droguri la minori.

Adrian Bușu, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Vâlcea: Unul din patru liceeni fumează şi de la fumat se trece la consumul de droguri. Din păcate, vârsta consumatorilor de droguri a scăzut la clasa a V-a, deci vorbim de elevi de 10-11 ani.

Cătălin Ţone, expert antidrog: Eu cred că pentru părinţi este o lecţie acest caz, ar trebui să fie o lecţie, pentru că în momentul în care ai un copil de 15 ani care nu este conturat din punct de vedere al echilibrului şi îl laşi să meargă în club noaptea şi vedem că s-a produs o dramă.

În 2021, peste 500 de elevi vâlceni s-au adresat Centrului Județean Antidrog pentru ajutor.

Bianca Iacob Like

Singurul lucru pe care ştiu bine să îl fac e meseria asta de jurnalist! Într-o lume destinată si dedicată oarecum bărbaților, am ajuns să fiu reporter în două războaie. De fapt, sunt mai multe, vreo 4.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Noapte de distracţie, transformată în coşmar. O adolescentă din Vâlcea a fost sechestrată şi violată de patru fete. Agresoarele au filmat chinurile victimei