Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Supărată că i-au amendat fiul, o mamă din Bacău s-a luat la ceartă cu poliţiştii. Femeia, pusă la pământ şi încătuşată

O mamă a fost pusă la pământ şi încătuşată chiar în faţa fiului ei, la Bacău. Amenda primită de tânărul de 24 de ani nu i-a fost deloc pe plac, aşa că femeia a devenit recalcitrantă cu poliţiştii şi n-a vrut să le dea buletinul. Ba chiar a rupt hârtiile din mâna agentului. 

de Angela Bertea

la 04.09.2024 , 18:04

Totul a pornit de la faptul că un șofer de 24 de ani nu ar fi acordat prioritate de trecere unei mașini de poliție, făcând un viraj la stânga fără a respectă regulile de circulație. Polițiștii l-au oprit imediat pe șofer pentru a-l sancționa. Atunci, mama șoferului aflată în apropiere ar fi devenit recalcitrantă. Mai mult ar fi rupt documentele polițiștilor și ar fi refuzat să se legitimeze. Agenții au fost nevoiți să o imobilizeze. Întreagă scenă s-a lăsat cu sancțiuni. Șoferul a rămas fără permis pentru 60 de zile și s-a ales cu o amendă de 1.650 de lei, iar mama să a fost și ea sancționată. Femeia în vârstă de 54 de ani a depus o sesizare cu privire la modul de acțiune al polițiștilor. 

Vezi și
Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Supărată că i-au amendat fiul, o mamă din Bacău s-a luat la ceartă cu poliţiştii. Femeia, pusă la pământ şi încătuşată