Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Supravieţuitorii accidentului provocat de Vlad Pascu, cu visurile spulberate şi posibili infirmi pe viaţă. "Mă chinui să îmi revin"

Noi momente delicate pentru supraviețuitorii accidentului provocat de Vlad Pascu. Cristina şi Alex nu îşi pot folosi mâinile nici după un an de la tragedie, în ciuda operaţiilor complexe prin care au trecut. Tinerii au cerut astăzi încă o expertiză, care să le spună dacă îşi vor reveni complet vreodată sau vor rămâne cu sechele pe viaţă. 

de Ana Grigore

la 06.08.2024 , 19:01

Cristina şi Alex au cerut reexpertizarea la Institutul de Medicină Legală. Tânăra de 21 de ani are probleme la mâna stângă, deşi a suferit patru intervenţii chirurgicale după accidentul provocat de şoferul beat şi drogat. 

Alex şi Cristina nu ştiu daca îşi vor mai putea folosi mâinile vreodată

"A fost chinuitor. Imi ingreuneaza viata mana pe care nu o pot folosi la capacitate maxima. Tot am cosmaruri, este o trauma peste care nu poti sa treci foarte usor", a povestit Cristina, una dintre victime.

Vezi și

În august anul trecut, visul Cristinei se spulbera. Decapotabila condusă de Vlad Pascu intra în plin în grupul ei de prieteni. Tânăra, care îşi dorea să se facă stewardesă, a supravieţuit, dar a rămas cu sechele. 

Pe acelaşi subiect

"Eu imi doresc sa se faca dreptate pentru prietenii mei si pentru mine", a mai spus Cristina.

Alex a fost si el grav rănit - nu îşi mai poate folosi degetele de la mâna stângă. Rezultatele expertizei medico-legale de astăzi vor fi gata la jumătatea lunii viitoare. Dacă medicii spun că Alex şi Cristina nu se vor recupera complet niciodată, avocaţii lor sunt pregătiţi să ceară despăgubiri pe viaţă şi o altă încadrare juridică. 

"Vorbim despre doi copii daca se va constata ca nu si vor mai putea folosi mainile la capacitate maxima, sigur ca viitorul lor este unul compromis si din punct de vedere al despagubirilor ele vor fi schimbate, adica o sa cerem alte despaguburi", spune Adrian Cuculis, avocat.

Trei dintre răniţi au cerut un milion de euro daune morale fiecare. Următorul termen al procesului este miercurea viitoare. Expertiza medico-legală va cântări greu în verdictul final. 

Ana Grigore Like

Mereu am fost curioasă să aflu ce se întâmplă în jurul meu, să cunosc oameni și povești. Meseria aceasta mă caracterizează cel mai bine și cred că ea m-a ales pe mine înainte ca eu să o aleg pe ea.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Supravieţuitorii accidentului provocat de Vlad Pascu, cu visurile spulberate şi posibili infirmi pe viaţă. "Mă chinui să îmi revin"