Antena Meniu Search
x

Video Surpriză cu peripeţii, pentru elevii unei şcoli din Galaţi. Cei mici s-au declarat fascinaţi de ideea profesorilor

La Galaţi, elevii au fost întâmpinaţi, după vacanţă, cu o surpriză colorată: un curcubeu din umbrele. Cei mici s-au declarat fascinaţi, azi dimineaţă, când au păşit pe poarta şcolii, iar în timpul pauzelor nu s-au mai jucat pe terenul de sport, ci pe aleea principală, frumos decorată.

de Redactia Observator

la 05.05.2021, 21:20

Vezi și

Aleea principală a Şcolii nr.7 din Galaţi a fost împodobită cu aproximativ 60 de umbrele frumos colorate. O iniţiativă creată special pentru copiii care s-au întors astăzi în bănci, după vacanţa de primăvară. 

A treia oară a fost cu succes

Planul a fost pus la punct de către conducerea unităţii de învăţământ, împreună cu unul dintre peripeţii. Iniţial, a fost făcută o comandă în Turcia, dar în colet erau 60 de umbrele negre. S-a făcut returul şi s-a reînnoit comanda. Al doilea a venit cu 60 de umbrele colorate, însă cele mai multe erau stricate.

Astfel că s-a renunţat la ideea de a mai face comandă într-o ţară străină, cumpărând umbrelele colorate din România.

Imaginile inedite le puteţi vedea în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Surpriză cu peripeţii, pentru elevii unei şcoli din Galaţi. Cei mici s-au declarat fascinaţi de ideea profesorilor