Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Surpriză la o acţiune de ecologizare într-o pădure din Maramureş: "Marcel a găsit o comoară. 10.000 de lei"

Surpriză la o acţiune de ecologizare într-o pădure din Târgu Lăpuș, Maramureş. În timp ce strângeau gunoaie, unul din participanţi a dat peste o comoară. 10.000 de lei, îngropaţi în pământ, alături de alte resturi menajere, informează reporterul Observator Simona Vasiac.

De Monica Palade la 29.03.2023, 16:43
Vezi și

Imaginile au fost postate de consilierul local, Mihai Timbus, cel care s-a aflat printre participanţi, dar a şi asistat la momentul descoperii. Din păcate, comoara nu era tocmai una valoroasă şi asta pentru că vorbim de bani vechi.

O "comoară" la faţa locului 

„Sunt pe Pietriş, lângă Popasul Vânătorului, astăzi am zis că facem o acţiune de ecologizare, strângem gunoaie, saci menajeri, peturi, doze de băuturi de bere şi de sucuri, cutii de şampon şi alte gunoaie. Cum nicio faptă bună nu rămâne nerăsplătită, de natură, de divinitate, de alţi prieteni, oameni, semeni de-ai noştri, iată că nici astăzi, Marcel nu a rămas nerăsplătit. A găsit o comoară. Vorbim de suma de 10.000 de lei. Dacă nu ne credeţi, Marcel, te rog să scoţi banii. Ia uitaţi-vă. 10.000. Din păcate sunt lei vechi, dacă erau noi, Marcel ar fi fost mult mai fericit", spune politicianul pe imaginile filmate la faţa locului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Surpriză la o acţiune de ecologizare într-o pădure din Maramureş: "Marcel a găsit o comoară. 10.000 de lei"