Antena Meniu Search
x

Video Sute de oameni, cu gaşca şi halba de bere la purtător, la cea de-a 13-a ediție Oktoberfest Brașov. Petrecerea va ţine 11 zile

A început Oktoberfest, în Braşov, iar atmosfera bavareză a pus stăpânire pe oraşul de la munte. Din prima seară, sute de oameni au venit să petreacă cu gaşca şi cu halba de bere la purtător.

de Redactia Observator

la 02.09.2022, 12:23

Vezi și

Băutura a curs în valuri, mâncarea a fost delicioasă, iar muzica de fanfară a răsunat în tot Braşovul. Petrecerea se va întinde în acestă ediţie pe durata a unsprezece zile.

Oktoberfest este o sărbătoare a prieteniei, în primul rând. E locul în care voia bună și muzica se potrivesc cel mai bine cu berea și bucatele cu gust.

Oktoberfesct Brașov, la cea de-a 13-a ediție

Bucătar: “Pentru berar, am pregătit gulaș, cum se vede, gulaș de mânzat. Am pregătit aici fasolică, tuturor le place fasolea, lângă ciolan. Avem aici o ciulama de ciolan, este cu fasole ciolanul.”

Bogdan Manea, organizator: “Avem program artistic, în toată această perioadă, avem formații, avem DJ, avem fanfare, avem ansambluri folclorice, ansambluri artistice. Cortul este plin la ora deschiderii si ne asteptam ca acest lucru sa se intample in fiecare zi, vremea a tinut cu noi, nu a plouat, parada s-a desfasurat in conditii optime.”

Festivalul se încheie pe 11 septembrie. Voia bună începe zilnic, la ora 11 și se încheie târziu, spre miezul nopții. Oktoberfest Brașov a ajuns la cea de-a 13-a ediţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Sute de oameni, cu gaşca şi halba de bere la purtător, la cea de-a 13-a ediție Oktoberfest Brașov. Petrecerea va ţine 11 zile