Antena Meniu Search
x

Tânără de 24 de ani, ameninţată cu moartea, bătută şi sechestrată de iubit, într-un apartament din Alba Iulia. Poliţiştii, nevoiţi să spargă uşa

Tânăr de 28 de ani din Sibiu, reţinut de poliţie după ce ar fi ameninţat, agresat şi sechestrat o tânără într-un apartament din Alba iulia. Autorităţile, nevoite să forţeze uşa pentru a pătrunde în locuinţă.

de Redactia Observator

la 20.09.2023, 08:39

Vezi și

Un tânăr din judeţul Sibiu a fost reţinut după ce ar fi ameninţat, agresat şi împiedicat o tânără să părăsească un apartament din Alba Iulia, poliţiştii şi şi jandarmii chemaţi la faţa locului fiind nevoiţi să pătrundă în locuinţă prin forţarea uşii de acces, întrucât bărbatul a refuzat să deschidă.

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, un bărbat de 28 de ani, din Cisnădie, judeţul Sibiu, a fost reţinut marţi de poliţişti, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

"În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 18/19 septembrie 2023, în jurul orei 02.00, în timp ce se afla într-un apartament din Alba Iulia, ar fi agresat o tânără de 24 de ani, din Cisnădie, ar fi ameninţat-o cu moartea şi ar fi împiedicat-o să părăsească apartamentul. Incidentul a fost semnalat prin 112, iar poliţiştii şi jandarmii ajunşi la faţa locului au pătruns în apartament prin forţarea uşii de acces, întrucât bărbatul a refuzat să deschidă. Tânăra prezenta urme de violenţă, iar ulterior a fost transportată la spital unde a primit îngrijiri medicale", se menţionează în comunicat.

Potrivit IPJ Alba, agresorul a fost condus la sediul poliţiei, fiind reţinut, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Tânără de 24 de ani, ameninţată cu moartea, bătută şi sechestrată de iubit, într-un apartament din Alba Iulia. Poliţiştii, nevoiţi să spargă uşa