Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr constănţean, pus pe scandal la păcănele, i-a ameninţat pe poliţişti şi a distrus o parte din mobilier. Bărbatul a fost arestat

Arestat după ce a făcut scandal și a amenințat polițiștii. Un bărbat de 32 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce marți ar fi distrus o parte din mobilierul unei săli de jocuri și ar fi amenințat oamenii legii care au ajuns la fața locului.

de Redactia Observator

la 08.03.2023 , 17:47

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Potrivit IPJ Constanța, bărbatul de 32 de ani este bănuit că, luni, în jurul orei 22.00, ar fi amenințat un bărbat, de 23 de ani, ar fi distrus tejgheaua unei săli de jocuri de noroc și ar fi adresat amenințări polițiștilor din cadrul Poliției orașului Techirghiol, deplasați la fața locului.

Marți, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase, ultraj contra bunelor moravuri și distrugere.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Bărbatul a fost dus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Tânăr constănţean, pus pe scandal la păcănele, i-a ameninţat pe poliţişti şi a distrus o parte din mobilier. Bărbatul a fost arestat