Antena Meniu Search
x

Video Tânăr cu Covid, prins de jandarmi plimbându-se cu tramvaiul, în Arad. Băiatul nu purta mască de protecție

Un tânăr de 21 de ani, infectat cu coronavirus, a fost prins de jandarmi călătorind cu tramvaiul, în Arad, deși ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu. Băiatul nu purta nici masca de protecție.

de Redactia Observator

la 09.11.2021, 13:53

Vezi și

Incidentul a avut loc luni seara, în orașul Arad, după ce atenția jandarmilor le-a fost atrasă de un tânăr, pentru că nu purta masca de protecție. L-au luat la întrebări, iar în urma verificărilor militarii au aflat că tânărul de 21 de ani este bolnav de Covid și că ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu.

Bolnav de Covid, prins în tramvai fără mască

Doar că tânărul se plimba tramvaiul, chiar fără a purta mască de protecție.

Jandarmii au întocmit pe numele tânărului actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conform Codului Penal. Totodată, atât tânărul, cât și persoana care îl însoțea au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 500 lei fiecare, pentru că nu au purtat măștii de protecție sanitară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânăr cu Covid, prins de jandarmi plimbându-se cu tramvaiul, în Arad. Băiatul nu purta mască de protecție