Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul de 19 ani lovit de metrou în București ar fi vrut să se sinucidă

Incident şocant la metrou. Un tânăr de 19 ani a fost lovit de tren, iar martorii spun că cel mai probabil a vrut să se sinucidă. Tânărul trăieşte ca prin minune, deşi a fost târât câţiva metri. Anchetatorii încearcă să afle ce l-a determinat să recurgă la gestul extrem.

de Redactia Observator

la 03.01.2019 , 00:40

Incident şocant la metrou. Un tânăr de 19 ani a fost lovit de tren, iar martorii spun că cel mai probabil a vrut să se sinucidă. Tânărul trăieşte ca prin minune, deşi a fost târât câţiva metri. Anchetatorii încearcă să afle ce l-a determinat să recurgă la gestul extrem. Incidentul a avut loc în aceeaşi staţie de metrou în care, în urmă cu un an, o tânără era împinsă în faţa garniturii de către Magdalena Şerban. Femeia condamnată, în primă instanţă, la închisoare pe viaţă.

După o intervenţie de câteva zeci de minute, pompierii au reuşit să-l salveze pe tânărul de 19 ani. L-au scos de sub trenul care l-a lovit în staţia de metrou Costin Georgian.

După ce au văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere, anchetatorii cred că tânărul a vrut să se sinucidă. A aşteptat pe peron sosirea trenului, apoi s-a aruncat.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mecanicul a frânat, dar nu a putut evita impactul Tânărul a fost târăt câţiva metri. Băiatul a fost dus cu ambulanța la Spitalul Pantelimon. A fost gasit constient, dar a fost intubat din caza ranii grave de la cap.

Incidentul aduce din nou în discuţie lipsa panourilor de protecţie din subteran.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a stabili exact ce s-a întâmplat şi ce anume l-a determinat pe tânăr să facă gestul disperat. Din cauza incidentului, trenurile au circulat cu întârziere între staţiile Republica şi Costin Georgian. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Tânărul de 19 ani lovit de metrou în București ar fi vrut să se sinucidă