Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânăr de 19 ani, mort într-un Audi zdrobit de camion la Drăgănești Vlașca, în Teleorman. Imagini de groază pe E70

Accident rutier grav în comuna Drăgănești Vlașca, din Teleorman. Un tânăr în vârstă de 19 ani şi-a pierdut viaţa, după s-a izbit violent cu maşina de un camion condus de un alt tânăr în vârstă de 22 de ani. Imaginile de locul tragediei arată dimensiunea dezastrului.

de Redactia Observator

la 15.09.2024 , 10:17

Totul s-a întâmplat pe Drumul European E70.

La un moment dat, tânărul a încercat o depăşire periculoasă, însă a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un camion care circula regulamentar pe sensul opus. 

Accident cumplit în Teleorman. Un șofer a murit, un altul a fost preluat de elicopterul SMURD

Vezi și

Impactul a fost extrem de violent. Autoturimul s-a transformat într-un morman de fiare, iar camionul s-a răsturnat în afara şoselei. La faţa locului au ajuns medicii, care l-au găsit pe tânărul de 19 ani fără viaţă, iar pe celălalt şofer rănit grav. 

Pe acelaşi subiect

Acesta din urmă a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Capitală. 

"În urma accidentului au rezultat două victime, una cu leziuni incompatibile cu viața, încarcerată, iar cealaltă, conștientă și cooperantă, politraumatizată, blocată în caroserie. Ambele persoane au fost extrase de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Persoana rănită a primit primul ajutor de la echipajele medicale, a fost stabilizată și preluată de elicopterul SMURD, pentru a fi transportată la Spitalul Floreasca, din municipiul București. Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări", au transmis reprezentanţii ISU Teleorman. În urma accidentului teribil, circulația a fost blocată pe ambele sensuri câteva zeci de minute, traficul fiind deviat pe un drum lateral, paralel cu E70.

Poliştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Tânăr de 19 ani, mort într-un Audi zdrobit de camion la Drăgănești Vlașca, în Teleorman. Imagini de groază pe E70