Antena Meniu Search
x

Tânăr de 20 de ani, salvat în mod miraculos, după ce a intrat cu maşina într-un şanţ, în localitatea Câțcău. Autoturismul, făcut praf în impact

Accident cumplit în localitatea Câţcău. Un tânăr de aproximativ 20 de ani a fost salvat ca prin minune din autoturismul făcut praf în şanţ. 

de Redactia Observator

la 06.09.2022, 09:22

Imagini de la faţa locului
Tânăr de 20 de ani, salvat în mod miraculos, după ce a intrat cu maşina într-un şanţ, în localitatea Câțcău - ISU Cluj

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în urma unui apel de urgenţă privind accidentul rutier petrecut în localitatea Câţcău.

Autoturismul, distrus complett în urma impactului

Potrivit ISU Cluj, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, unde a găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile. Înăuntrul autoturismului se afla un tânăr de aproximativ 20 de ani, în stare conştientă şi cooperant.

În ciuda impactului, potrivit paramedicilor, tânărul a scăpat ca prin miracol cu traumatisme la nivelul unui membru inferior. A fost scos din autoturism cu ajutorul echipei de descarcerare, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite. Ulterior a fost preluat de către echipajul SMURD și transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăr de 20 de ani, salvat în mod miraculos, după ce a intrat cu maşina într-un şanţ, în localitatea Câțcău. Autoturismul, făcut praf în impact