Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 27 de ani, în stare gravă la spital, după un incendiu într-un bloc din Baia Mare. Pompierii l-au găsit inconştient în apartamentul cuprins de flăcări

Clipe de panică, seara trecută, într-un bloc din Baia Mare. Zeci de locatari au ieşit în stradă doar cu ce aveau pe ei după ce un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament din clădire.

de Redactia Observator

la 25.07.2023, 08:14

Vezi și

La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de pompieri care s-au luptat minute în şir cu vâlvătaia. În locuinţa cuprinsă de flăcări salvatorii au găsit un tânăr, de 27 de ani, inconştient şi cu mai multe arsuri pe corp.

Medicii au reuşit să-l stabilizeze, fiind ulterior transportat de urgenţă la spital. Oamenii legii urmează acum să stabilească cauza producerii incendiului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tânăr de 27 de ani, în stare gravă la spital, după un incendiu într-un bloc din Baia Mare. Pompierii l-au găsit inconştient în apartamentul cuprins de flăcări