Antena Meniu Search
x

Tânăr de 28 de ani, prins de poliţie după ce a atacat un bărbat pe stradă, în Bistriţa. L-a lovit cu un ciocan, apoi a fugit cu maşina

Un tânăr care a lovit un bărbat cu un ciocan, pe o stradă din Năsăud, și apoi a fugit cu mașina a fost prins în trafic de polițiștii din Bistrița.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 15:54

- Shutterstock

Polițiștii din Năsăud au fost sesizați luni prin apel la 112 că pe o stradă din oraș un bărbat a fost lovit de o altă persoană care imediat după comiterea faptei a plecat de la fața locului cu o mașină, împreună cu alte persoane.

Din primele verificări făcute, a reieșit că un bărbat de 54 ani, în timp ce se afla pe stradă, ar fi intervenit în discuțiile vecinului său cu un grup de persoane care i-ar fi făcut lucrări de amenajare a jgheaburilor locuinței, potrivit Mediafax. În acest context, una dintre persoanele care ar fi efectuat lucrările, identificată de polițiști ca fiind un tânăr de 28 de ani, ar fi aruncat înspre bărbatul de 54 de ani un ciocan, lovindu-l. Acesta a fost transportat la spitalul din Năsăud pentru îngrijiri medicale.

Luni după-amiază, polițiștii au depistat mașina în care s-a urcat tânărul în trafic, în Miceștii de Câmpie. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar polițiștii din Năsăud continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr de 28 de ani, prins de poliţie după ce a atacat un bărbat pe stradă, în Bistriţa. L-a lovit cu un ciocan, apoi a fugit cu maşina