Antena Meniu Search
x

Tânăr de 30 de ani, mort într-un accident cumplit în Satu Mare. A fost resuscitat minute-n şir, în zadar

Un tânăr de 30 de ani a murit, vineri după-amiază, după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident grav, în localitatea Tarna Mare din judeţul Satu Mare. 

de Redactia Observator

la 16.02.2024, 15:35

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.30, în localitatea Tarna Mare, potrivit ISU. La fața locului s-au deplasat 10 cadre militare, cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor din cadrul Punctului de Lucru Turț și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă de la nivelul județului. 

Tânărul de 30 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare

La locul accidentului, autorităţile au identificat o persoană cu vârsta aproximativă de 30 ani aflată în stop cardio respirator. Aceasta a fost predată echipajului medical prezent, care a început manevrele de resuscitare.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, victima nu a răspuns protocolului de resuscitare, astfel a fost declarat decesul la fața locului. Pe toată durata intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăr de 30 de ani, mort într-un accident cumplit în Satu Mare. A fost resuscitat minute-n şir, în zadar