Antena Meniu Search
x

Video Tânăr din Bucureşti, snopit în bătaie de patru indivizi, după ce i-a luat apărarea iubitei. Agresorii se lăudau pe TikTok că sunt "interlopi"

Un tânăr din Bucureşti a fost bătut cu sălbăticie pe stradă de patru băieţi. Agresorii, dintre care doi sunt minori, l-au lovit cu un cuţit dar şi cu pumnii şi picioarele. S-ar fi luat de prietena victimei şi când li s-a spus să o lase în pace au trecut la ameninţări şi violenţe. Astăzi s-au trezit cu mascaţii peste ei, care i-au dus la audieri. Toţi patru au fost reţinuţi.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 11.04.2023, 19:52

Vezi și

Atacul a avut loc în plină zi, pe Şoseaua Pantelimon din Capitală, scris pe ecran cu locatia si data la finalul lunii martie. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum o maşină se apropie de cei doi tineri.

Şoferul frânează brusc, iar din autoturism coboară val vârtej patru indivizi. Unul dintre ei are un cuţit cu o lamă de 30 de centimetri pe care îl flutură ameninţător. După câteva secunde, începe o ploaie de lovituri în timp ce trecătorii privesc încremeniţi scenele violente.

Cosmina Balint, reporter Observator: Cu câteva minute înainte ca cearta să izbucnească, adolescenţii coborâseră dintr-un mijloc de transport în comun. Cei patru agresori i-au urmărit cu maşina şi i-ar fi făcut avansuri fetei. Băiatul a incercat să-i ia apărarea, însă, fără noroc. Maşina a oprit şi tânărul a fost pus la zid.

Agresorii au fugit de la faţa locului, înainte să ajungă poliţiştii

Pe acelaşi subiect

Agresorii au fugit de la faţa locului, înainte să ajungă poliţiştii. Victima, în vâstă de 17 ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru rănile de la cap. În aceeaşi zi, a depus şi plângere. Astăzi, la mai bine de o săptămână de la atac, bătăuşii au fost duşi în cătuşe la audieri.

Bogdan Ghebaur, Poliţia Capitalei: În fapt, la data de 31 martie 2023, polițiștii Secției 8 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că 2 tineri, băiat și fată, ar fi fost urmăriți, din momentul în care au coborât dintr-un mijloc de transport în comun, de 4 persoane ce se aflau într-un autoturism, iar la un moment dat aceștia au coborât și l-ar fi lovit cu pumnii pe băiat, iar unul dintre ei l-ar fi amenințat și lovit cu mânerul unui obiect tăietor-înțepător, după care au plecat într-o direcție necunoscută. La fața locului s-au prezentat polițiști din cadrul secției, iar persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. În cursul acestei zile au fost puse în aplicare și 4 mandate de aducere, persoanele vizate fiind conduse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale. 

Agresorii au postat o poză în care sunt înarmaţi până în dinţi

Doi dintre ei au 16 şi respectiv 17 ani şi nu sunt la primele violenţe comise. Sunt cercetaţi şi în alte dosare pentru lovire şi tulburarea liniştii publice. Poliţiştii au făcut azi şi percheziţii acasă la atacatori. Au găsit cuţitul cu care victima a fost ameninţată, precum şi un pistol.

Împătimiţi ai reţelelor sociale, agresorii au postat o poză în care sunt înarmaţi până în dinţi. Într-un alt clip se laudă: "În cursul săptămânii livratori şi în weekend interlopi".

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 2 ani

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânăr din Bucureşti, snopit în bătaie de patru indivizi, după ce i-a luat apărarea iubitei. Agresorii se lăudau pe TikTok că sunt "interlopi"