Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr din Dâmboviţa, reţinut după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 13 ani. Cei doi s-au cunoscut pe internet

Un tânăr din Dâmboviţa, în vârstă de 21 de ani, a fost reţinut joi de poliţişti, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o adolescentă de 13 ani pe care o cunoscuse prin intermediul reţelelor de socializare, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 22.12.2022 , 21:36

Poliţia Tânărul a fost reţinut, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 13 ani - Shutterstock

"La data de 22 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au reţinut pentru 24 de ore un tânăr, de 21 de ani. Acesta este cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor", precizează IPJ Dâmboviţa.

Din cercetările efectuate a rezultat că tânărul, în noaptea de 20 spre 21 decembrie a.c., ar fi determinat o minoră de 13 ani, din Pucioasa, pe care ar fi cunoscut-o pe reţelele de socializare, să întreţină relaţii sexuale.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa. 

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Tânăr din Dâmboviţa, reţinut după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 13 ani. Cei doi s-au cunoscut pe internet