Antena Meniu Search
x

Tânăr din Timişoara, internat la psihiatrie, după ce a fost văzut mergând cu un pistol de jucărie pe stradă

Un tânăr din Timişoara a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Jebel, după ce a fost surprins pe stradă purtând un pistol de jucărie cu el, relatează Agerpres.

de Redactia Observator

la 26.09.2023, 12:24

Tânăr din Timişoara, internat la psihiatrie, după ce a fost văzut mergând cu un pistol de jucărie pe stradă
Tânăr din Timişoara, internat la psihiatrie, după ce a fost văzut mergând cu un pistol de jucărie pe stradă - tion.ro

Un tânăr de 23 de ani a fost internat, marţi, la Spitalul de Psihiatrie din Jebel, după ce a fost văzut pe o stradă din Timişoara că purta la vedere un pistol şi a fost sesizată Poliţia, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Tânărul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Jebel

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Urbană, care au fost sesizaţi, s-au deplasat de urgenţă în proximitatea Pieţei Traian din Timişoara, în urma unei sesizări cu privire la faptul că un tânăr ar deţine asupra sa, la vedere, un pistol.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat în cel mai scurt timp, pe strada Ştefan cel Mare, un tânăr de 23 de ani, care deţinea asupra sa un pistol din plastic, de jucărie. Tânărul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Jebel", a mai precizat Poliţia Timiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr din Timişoara, internat la psihiatrie, după ce a fost văzut mergând cu un pistol de jucărie pe stradă