Antena Meniu Search
x

Tânăr dispărut în apele unui lac de acumulare din Bihor, găsit mort. O femeie a sunat cu o zi înainte la 112, după ce a auzit strigăte de ajutor

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, care a dispărut în apele Barajului Fughiu, din comuna bihoreană Oşorhei, a fost găsit mort, vineri, 4 noiembrie, de către scafandri. Trupul neînsufleţit era la 20 de metri de mal şi la patru metri adâncime, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 04.11.2022, 12:32

O femeie a sunat cu o zi înainte la 112, după ce a auzit strigăte de ajutor
Tânăr dispărut în apele unui lac de acumulare, găsit mort - Shutterstock

Salvatorii din Bihor au fost alertaţi joi seară, prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112, de către o femeie care anunţa că a auzit strigăte de ajutor în zona lacului Fughiu. Echipe de căutare s-au deplasat imediat acolo.

După o intervenţie de câteva ore, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit

”Pompierii militari au efectuat căutări cu barca şi căngile din dotare, timp de aproximativ două ore, misiunea, desfăşurată în condiţii dificile, determinate de vizibilitatea redusă, fiind sistată în jurul orei 23:30”, a transmis, vineri, ISU Bihor. 

Vineri dimineaţă, căutările au fost reluate, fiind mobilizate echipaje de căutare-salvare din mediul acvatic cu şapte bărci şi accesoriile specifice unor astfel de intervenţii, dar şi echipajul de pompieri scafandri. După o intervenţie de câteva ore, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit: era la 20 de metri de mal şi la patru metri adâncime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tânăr dispărut în apele unui lac de acumulare din Bihor, găsit mort. O femeie a sunat cu o zi înainte la 112, după ce a auzit strigăte de ajutor