Antena Meniu Search
x

Tânăr de 21 de ani, dispărut în Lacul Oașa după ce și-a lăsat hainele pe mal și s-a aruncat în apă

Un tânăr de 21 de ani a dispărut în apele Lacului Oașa, vineri seară, după ce s-a aventurat împreună cu mai mulți prieteni să facă o baie și nu a mai ieșit la suprafață.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.07.2020, 12:22

Tânăr de 21 de ani, dispărut în Lacul Oașa după ce și-a lăsat hainele pe mal și s-a aruncat în apă
Tânăr de 21 de ani, dispărut în Lacul Oașa după ce și-a lăsat hainele pe mal și s-a aruncat în apă - ISU Alba/ziarulunirea.ro
  • Prietenii tânărului au realizat că acesta are nevoie de ajutor, iar unul din ei a sărit imediat în apă.
  • Potrivit unor surse, tânărul este din Cărpiniş, comuna Roşia Montană şi are 21 de ani.

Tânărul lucra la pădurea din zonă și trăia împreună cu mai mulți muncitori într-un vagon din apropierea lacului. Colegii lui de muncă au realizat că tânărul are nevoie de ajutor iar unul din ei a sărit imediat în apă. Nu a reușit însă să ajungă la timp la el, că a fost înghițit de apă.

„Nu a strigat doar că a ieșit odată cu capul cu mâinile în sus, după ajutor. Era vânăt la față”, a declarat unul din martorii prezenți la tragicul incident, scrie ziarulunirea.ro.

Pe malul lacului au rămas doar hainele tânărului, lăsate de el înainte să se arunce în lac.

Autoritățile au fost alertate prin 112 și au fost imediat demarate căutările, însă fără succes. Sâmbătă dimineață, Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia a reluat intervenţia de căutare / scufundare, pentru această misiune fiind chemaţi în sprijin 2 scafandri de la ISU Mureş şi ISU Cluj.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tânăr de 21 de ani, dispărut în Lacul Oașa după ce și-a lăsat hainele pe mal și s-a aruncat în apă