Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic în Oradea. Piața Cetate a ars ca o torță (Video)

Piața Cetate din Oradea a ars ca o torță, vineri noapte, și peste 50 de pompieri au încercat timp de mai multe ore să stingă incendiul care se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 1.600 de metri pătrați.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.07.2020, 09:21

Incendiu puternic în Oradea. Piața Cetate a ars ca o torță noaptea trecută
Incendiu puternic în Oradea. Piața Cetate a ars ca o torță noaptea trecută - ebihoreanul.ro/ISU Bihor-bihon.ro
  • 56 de pompieri militari au acționat vreme de mai bine de două ore pentru stingerea incendiului.
  • Comercianții spun că nu aveau marfa asigurată și că cea mai importantă pierdere este că li s-au făcut scrum actele și casele de marcat.

Potrivit purtătorului de cuvând al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, incendiul a fost anunţat la 112 în jurul orei 2.00, la hala agroalimentară din Piaţa Cetate din municipiul Oradea fiind trimişi peste peste 50 de pompieri militari.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la nivelul întregii hale, pe o suprafață de aproximativ 1600 de metri pătrați. Pentru gestionarea operativă a evenimentului a fost crescută capacitatea operațională la nivelul Detașamentului 1 Oradea, fiind activată totodată grupa operativă a inspectoratului”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Crișana, Camelia Roșca, potrivit news.ro.

56 de pompieri militari au acționat vreme de mai bine de două ore cu șase autospeciale de lucru cu apă și spumă și trei autoscări pentru localizarea și lichidarea incendiului.

„Incendiul a fost stins în jurul orei 04.30, echipajele acționând în continuare și la această oră pentru căutarea eventualelor focare ascunse și înlăturarea efectelor negative ale evenimentului, a mai transmis Roșca.

Cauza probabilă de producere a incendiului urmează să fie stabilită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic în Oradea. Piața Cetate a ars ca o torță (Video)