Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr filmat cum fură urna cu donaţiile pentru copiii fără posibilităţi. S-a cerut ajutor pentru prinderea lui. Îl recunoaşte cineva? (Video)

Un gest halucinant a fost făcut de un tânăr din Galaţi, acesta furând fără să clipească donaţiile pentru copiii fără posibilităţi, dintr-un centru de colectare.

de Redactia Observator

la 23.12.2017 , 19:14

Un gest halucinant a fost făcut de un tânăr din Galaţi, acesta furând fără să clipească donaţiile pentru copiii fără posibilităţi, dintr-un centru de colectare.

Tânărul nu are nici cea mai mică zbatere, dând la o parte fotografia cu copii de lângă urnă şi furând atât donaţiile pentru copii, cât şi donaţiile pentru câinii folosiţi la terapie.

"Vă rugăm să ne ajutaţi cu orice informatie sau un share. Azi, in jurul orei 12:00, acest baiat a venit prima oara sa ceara informatii dupa care a venit si a furat donatiile. Cuvintele nu-si mai au rostul...Haide-ti sa-l prindem pe faptas si sa ne mobilizam in paralel cu politia romana care efectueaza cercetatile. Banii nu trebuie sa ajunga in mana unui golan!", se arată în mesajul de pe Facebook, însoţit şi de îregistrarea care îl arată pe tânăr cum fură urna cu donaţii.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Tânăr filmat cum fură urna cu donaţiile pentru copiii fără posibilităţi. S-a cerut ajutor pentru prinderea lui. Îl recunoaşte cineva? (Video)