Antena Meniu Search
x

El e tânărul care şi-a înjunghiat fosta iubită şi s-a sinucis, în Bucureşti. Martori îngroziţi povestesc agonia fetei

Atac sângeros la doi paşi de centrul Capitalei! Un bărbat de 30 de ani şi-a înjunghiat fosta iubită în magazinul în care femeia era vânzătoare. A lăsat-o în agonie, apoi şi-a luat viaţa. Tânăra, mamă a unei fetiţe de patru ani, se luptă acum să supravieţuiască, pe un pat de spital.

de Redactia Observator

la 14.04.2019, 19:35

Vezi și

Atac sângeros la doi paşi de centrul Capitalei! Un bărbat de 30 de ani şi-a înjunghiat fosta iubită în magazinul în care femeia era vânzătoare. A lăsat-o în agonie, apoi şi-a luat viaţa. Tânăra, mamă a unei fetiţe de patru ani, se luptă acum să supravieţuiască, pe un pat de spital. Îl părăsise recent pe bărbatul extrem de gelos, dar el continua să o urmărească şi s-o ameninţe cu moartea, spun cunoscuţii. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

"Venea după ea mereu, nu o lăsa deloc, nu o lăsa în pace.", spun cei care îi cunosc pe cei doi. Ora 10 şi 30 de minute, dimineaţa. Pe Calea 13 Septembrie din Capitală, într-un loc public şi aglomerat, un bărbat e pe cale să comită o crimă premeditată. Victima: fosta lui iubită, mama copilului său. 

Individul a venit cu maşina personală pe care a lăsat-o parcată chiar vis a vis de magazinul în care femeia lucrează. A trecut strada, a intrat înăuntru, a blocat uşile şi apoi a atacat-o. Cu mai multe lovituri de cuţit. Câţiva trecători au încercat să o ajute pe femeie. 

  • "Am bătut în geam, bă, stai calm, calm, că l-am văzut cu cuţitul se ducea spre ea jos acolo, ea era plină de sânge. Erau uşile închise. S-a târât ea uşor aşa, a dat drumul la grilaje şi am scos-o afară pe scară.", povesteşte un bărbat.
  • "Când a scos-o pe ea pe scară ştiu că ea tot striga: mai repede, mai repede!", îşi aminteşte o femeie.
Pe acelaşi subiect

Când au ajuns medicii, tânăra de 22 de ani era deja inconştientă. A ajuns la spital în stare critică.

La locul atacului, salvatorii au găsit şi o altă imagine sângeroasă. Tânărul îşi luase între timp viaţa, în interiorul magazinului: "Am fost solicitată pentru un pacient în stop cardiorespirator cu plăgi înjunghiate. În ciuda tuturor manevrelor care s-au efectuat nu a răspuns resuscitării."

Cei doi tineri erau împreună de opt ani şi aveau o fetiţă de patru ani. În ultima perioadă, bărbatul îi făcea viaţa un coşmar iubitei sale: "Ea spunea că o urmăreşte. Aia e. E foarte gelos şi o urmăreşte. El credea că e nevasta lui pentru totdeauna. Nu suporta să stea de vorbă cu nimeni. Să vadă un bărbat după ea nu suporta."

Un calvar din care tânăra mamă încercase să se salveze. Plecase de curând de acasă şi îşi lăsase fetiţa în grija tatălui. 

Gelozia dusă la extrem este principala cauză a crimelor comise în cuplu. Într-un singur an, 46 de românce au fost ucise de soţii sau de iubiţii lor,un bilanţ care arată cât de grav a devenit fenomenul violenţei domestice în România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » El e tânărul care şi-a înjunghiat fosta iubită şi s-a sinucis, în Bucureşti. Martori îngroziţi povestesc agonia fetei