Antena Meniu Search
x

Tânăr întors din Olanda, prins de jandarmi pe străzi după doar o zi de izolare: "M-am plictisit în casă"

Un tânăr întors din Olanda, care trebuia să stea în autoizolare la domiciliu, a fost prins de jandarmi plimându-se pe străzi, în Galați.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.04.2020, 17:55

Tânărul de 20 de ani a fost amendat
Tânăr întors din Olanda, prins de jandarmi pe străzi după doar o zi de izolare: M-am plictisit în casă - curier.ro / imagine ilustrativă
  • Tânărul plimbăreț a fost amendat cu 2.000 de lei.
  • El va sta 14 zile în carantină și va fi obligat să plătească mâncarea și cazarea. 

Un tânăr întors din Olanda, care trebuia să stea în autoizolare la domiciliu, a fost prins de jandarmi plimându-se pe străzi, în Galați.

Deși a revenit dintr-o zonă roșie de risc și nu avea voie să iasă din casă timp de două săptămâni, tânărul de 20 de ani a încălcat regula pentru că...se plictisea.

"Tânărul în vârstă de 20 ani s-a angajat că va respecta măsura autoizolării la domiciliu, pentru o perioadă de 14 zile. A doua zi însă, în jurul orei 23:00, s-a întâlnit cu doi prieteni din comună și s-au deplasat în municipiul Tecuci. Cei trei tineri au fost observați de către jandarmi la un magazin din oraș, iar în momentul în care li s-au cerut documentele, aceștia au prezentat declarația pe proprie răspundere și cartea de identitate. După verificarea bazei de date cu persoane aflate în izolare, jandarmii au observat că asupra unuia dintre ei este dispusă măsura izolării la domiciliu. Întrebat de ce nu a respectat măsura impusă de autorități și pe care s-a angajat că o va respecta, tânărul a spus că el este obișnuit să umble mult și s-a plictisit în casă", a declart pentru viata-libera.ro Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galați.

Tânărul plimbăreț a fost amendat cu 2.000 de lei și a fost internat într-un centru de carantină, unde va sta 14 zile și unde va fi obligat să plătească atât cazarea, cât și mâncarea. 

Prietenii lui au primit amenzi în valoare totală de 800 de lei, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și au fost trimiși și ei la domiciliu, unde vor trebui să stea izolați pentru 14 zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânăr întors din Olanda, prins de jandarmi pe străzi după doar o zi de izolare: "M-am plictisit în casă"