Antena Meniu Search
x

Tânăr lovit de poliţişti la o casă de pariuri din Capitală. Scandalul monstru ar fi izbucnit din cauza unui bilet

Imagini şocante surprinse la o Casă de Pariuri. Un tânăr a fost lovit de un poliţist care îl imobilizase pentru că nu ar fi vrut să coopereze. Omul legii este filmat în timp ce dă cu pumnul în individul deja pus la pământ pentru a-l determina să se lase încătuşat.

Vezi și

Imagini şocante surprinse la o Casă de Pariuri. Un tânăr a fost lovit de un poliţist care îl imobilizase pentru că nu ar fi vrut să coopereze. Omul legii este filmat în timp ce dă cu pumnul în individul deja pus la pământ pentru a-l determina să se lase încătuşat. Bărbatul pare că în cele din urmă îşi pierde constienta, moment în care oamenii legii trec de la violenţe la manevre de resuscitare.

Scenele surprinse de martori au fost postate pe Facebook, iar comentariile spun că s-ar fi petrecut în Capitală.

Imobilizat şi întins pe jos, cu faţa la podea. În această ipostază este surprins în imagini tânărul care ar fi refuzat să scoată mâinile de sub el pentru a fi încătuşat. După ce somaţiile poliţistului nu par să dea roade, omul legii foloseşte pumnul. Scena se petrecere sub privirile a zeci de martori care filmează, indignaţi.

În haosul creat, la un moment dat, persoana imobilizată nu mai reacţionează. Agenţii renunţă la pumni, îl întorc cu faţa în sus şi trec la o altă manevră, aparent depăşiţi de situaţie: masajul cardiac. În cele din urmă, scandalul continuă şi în afara agenţiei de pariuri sportive.

Imaginile de amator au fost postate aseară pe reţelele de socializare, însă ulterior au fost şterse. În câteva ore s-au viralizat şi au stârnit un val de reacţii. Comentariile susţineau că scenele şocante s-ar fi petrecut la o Casă de Pariuri din cartierul Rahova Capitalei. Şi că incidentul ar fi izbucnit după ce tânărul ar fi constatat că biletul său la pariuri a fost înregistrat greşit de casieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Tânăr lovit de poliţişti la o casă de pariuri din Capitală. Scandalul monstru ar fi izbucnit din cauza unui bilet