Antena Meniu Search
x

Accident teribil în Mureș. Un tânăr a murit, la volanul maşinii se afla tatăl său

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 18 ani dintr-o localitate din Mureş. Băiatul şi-a pierdut viața aseară, într-un accident rutier grav, în maşina condusă de tatăl lui.

de Redactia Observator

la 29.10.2020, 11:28

Vezi și
  • Accidentul a avut loc la intrare în localitatea Sânger.
  • Frumul a fost blocat pe ambele sensuri până când pompierii au degajat partea carosabilă.

Potrivit poliţiştilor, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de un mal de pământ.

Subinspector de poliție, Aurica Florina Sabău, purtător de cuvânt IPJ Mureș: Poliţiştii au stabilit că un bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism din Luduş înspre Sânger, a părăsit partea carosabilă, s-ar fi izbit de o acumulare de pământ prezentă pe suprafaţa drumului, ulterior răsturnându-se în afara părţii carosabile.

Tânărul de 18 ani, pasager pe locul din dreapta, a murit pe loc. Iar tatăl lui, cel care conducea maşina, a fost rănit grav în accident.

Rusu Cătălin Adrian, paramedic SMURD Luduș: La fața locului am găsit o mașină răsturnată pe partea carosabilă care se afla o persoană decedată având leziuni incompatibile cu viața și o persoană de cod galben. S-a constatat decesul.

Subinspector de poliție, Aurica Florina Sabău, purtător de cuvânt IPJ Mureș: Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

După accident, drumul a fost blocat minute bune pe ambele sensuri până când pompierii au degajat partea carosabilă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Accident teribil în Mureș. Un tânăr a murit, la volanul maşinii se afla tatăl său